odpocet
3 dienas
15 stundām
13 minūtēm
25 sekundēm
Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
115 vienību skaits
Nerūsējošs tērauds Notīrīt filtrus
Nepiedegoša panna PROFIRESIST 28 cm, ar pagriešanas ierīci, WMF WM1756289990
Nepiedegoša panna PROFI RESIST 24 cm, WMF
112 €
WM1756246411
Wok panna 36 cm, nerūsējošs tērauds, WMF
183 €
WM0753576380
Panna HONEYCOMB 28 cm, sudraba krāsa, Eva Solo
125 €
ES203328
Servēšanas panna PROFI RESIST 28 cm, WMF
142 €
WM1756386411
Nepiedegoša panna PROFI RESIST 28 cm, WMF
132 €
WM1756286411
Dziļā panna PROFIRESIST 28 cm, WMF
142 €
WM1756486411
Dziļā panna COPPERBOND 24 cm, 3,3 l, vara, Hestan
580 €
HEST30566
Pannu komplekts PERMADUR ADVANCE, 2 daļas, 28 un 24 cm, WMF WM775024021
Panna CONCEPT PRO 24 cm, indukcijas, noņemams rokturis, WOLL WL1524CO
Dziļā panna ECLIPSE 24 cm, nepiedegoša, Mauviel
244 €
ML524424
Wok panna CONCEPT 30 cm, ar stikla vāku, WOLL
100 €
WL1030NC
Nepiedegoša panna DURADO 32 cm, WMF
122 €
WM748326021
Panna DURADO 28 cm, WMF
Panna DURADO 28 cm, WMF
Pieejams >5 pcs
122 €
WM748406021
Universālā panna PROBOND 22 cm, nerūsējošs tērauds, Hestan HEST31572
Wok panna SPECIALS PLUS 34 cm, nerūsējošs tērauds, Zwilling ZW40998032
Wok panna COOK EAT B9221904 28 cm, Tefal
26,66 €
TEFB9221904
Nepiedegoša panna DURADO 24 cm, WMF
92 €
WM0748246021
Up
Vairāk produktu

Pannas - kā izvēlēties īsto?

Pannas, tāpat kā katli un naži, ir būtisks virtuves aprīkojums. Ja vēlaties uzzināt, kādas pannas jums patiešām ir vajadzīgas, kādas pannas ir vispiemērotākās un kāds ir labākais pannu materiāls, apskatiet mūsu piedāvājumu vai izlasiet iepirkšanās ceļvedi par pannām!

Pareizās pannas iegāde jūsu virtuvei ir atkarīga no daudziem faktoriem, piemēram, no tā, kāda veida ēdienu parasti gatavojat, cik bieži gatavojat, kādu ēdienu gatavojat, kāds ir jūsu gatavošanas stils vai cik cilvēkiem parasti gatavojat. Tomēr, ja apsverat iespēju iegādāties pamata virtuves aprīkojumu, jums būtu jāsāk ar šīm 4 pannām:

4 svarīgas pannas ikvienai virtuvei:

  1. maza panna ceptām olām, vārītām olām, grauzdētu ķirbju sēklām salātiem, citiem maziem ēdieniem vai nelieliem virtuves darbiem
  2.  universāla cepampanna  jūsu ģimenei atbilstošā izmērā
  3. nepiedegošas virsmas panna ēdieniem, ko var cept vidējā vai zemā karstumā, piemēram, olām, plānajām un biezajām pankūkām, dārzeņiem, vistai un zivij
  4.  dziļa sautēšanas panna  for tādiem ēdieniem, kā risotto, sautētām maltītēm un "podiņu" ēdieniem (sautējumiem, karijiem, utt.)

Kā jau minējām, pareizās pannas izvēle jūsu virtuvei ir atkarīga arī no tā, ko parasti gatavojat. Ja mīlat grilētus dārzeņus vai steikus, iegādājieties čuguna grila pannu. Ja ģimenei nedēļas nogalēs cepat pankūkas, izvēlies īpašo pankūku pannu. Bet, ja jums patīk Āzijas virtuve, jums visdrīzāk būs nepieciešama & nbsp; vokpanna & nbsp; kas noderēs arī garšīgu frī ēdienu pagatavošanai.

Kuru zīmolu pannas ir vislabākās?

Kulina jūs atradīsiet dažādus virtuves piederumu zīmolus un kvalitatīvus pannu ražotājus. Ir ļoti svarīgi izvēlēties uzticamu pannas ražotāju, jo kvalitatīvi un uzturam nekaitīgi materiāli ietekmē gan pannas izturīgumu, gan jūsu kulinārijas eksperimentu rezultātus. Starp Kulina pieejamajiem zīmoliem atradīsiet tādus labi pazīstamus ražotājus kā De Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax un Mauviel. Jūs varat iegādāties atsevišķas pannas vai dažādu izmēru pannu komplektu.

Kā kopt pannas?

Ja esat ieguldījis naudu labas kvalitātes pannā, jums par to arī pienācīgi jārūpējas. Tad jūsu panna kalpos ilgi un nekaitēs jūsu veselībai. Kā kopt pannu? Ievērojiet šos vienkāršos noteikumus un lietojiet savas pannas gadiem ilgi:

  • neizmantojiet metāla piederumus uz nepiedegošas virsmas pannām
  • pannu vienmēr mazgājiet ar rokām, neizmantojot mazgāšanas līdzekļus vai skrubjus
  • tūlīt pēc mazgāšanas nožāvējiet to
  • izvairieties no lielām ūdens temperatūras izmaiņām (nekad nelieciet karstu pannu zem auksta ūdens)
  • centieties izvairīties no skābiem ēdieniem un aerosoliem
  • īpaši piedegušu ēdienu vai grūti noņemamus netīrumus noberziet ar rupjo sāli un eļļu, noskalojiet un noslaukiet
  • pēc pannas žāvēšanas ieziediet to ar plānu eļļas kārtu
  • glabājiet pannas pareizi