odpocet
3 dienas
15 stundām
13 minūtēm
19 sekundēm
Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
19 vienību skaits
Varš Notīrīt filtrus
Dziļā panna PRIMA MATERA 24 cm, indukcijas, varš, de Buyer DB623624
Dziļā panna COPPERBOND 24 cm, 3,3 l, vara, Hestan
580 €
HEST30566
Wok panna PRIMA MATERA 32 cm, varš, de Buyer
961 €
DB624732
Universālā panna OPUS CUPRA 30 cm, varš, Ruffoni
379 €
RUFOCC3006Z
Dziļā panna 24 cm, varš, Eva Solo
197 €
ES271011
Dziļā panna PRIMA MATERA 24 cm, indukcijas, varš, de Buyer DB623024
Servēšanas panna COPPERBOND 26 cm, 3,3 l, vara, Hestan HEST31599
Panna 24 cm, varš, Eva Solo
157 €
ES271010
Dziļā panna M´6S 24 cm, varš, Mauviel
313 €
ML51124
Universālā panna COPPERBOND 32 cm, vara, Hestan
540 €
HEST31591
Universālā panna CON CUORE 30 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRC3005Y
Servēšanas panna CON CUORE 26 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRC2604X
Tērauda panna M´6S 20 cm, varš, Mauviel
261 €
ML51320
Servēšanas panna CON CUORE 30 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRC3005X
Servēšanas panna CON CLASSE 20 cm, varš, Ruffoni
226 €
RUFCLC2004X
Servēšanas panna CON CLASSE 26 cm, varš, Ruffoni
295 €
RUFCLC2604X
Dziļā panna OPUS CUPRA 24 cm, varš, Ruffoni
721 €
RUFOCB2409Z
Universālā panna CON CUORE 20 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRC2004Z

Pannas - kā izvēlēties īsto?

Pannas, tāpat kā katli un naži, ir būtisks virtuves aprīkojums. Ja vēlaties uzzināt, kādas pannas jums patiešām ir vajadzīgas, kādas pannas ir vispiemērotākās un kāds ir labākais pannu materiāls, apskatiet mūsu piedāvājumu vai izlasiet iepirkšanās ceļvedi par pannām!

Pareizās pannas iegāde jūsu virtuvei ir atkarīga no daudziem faktoriem, piemēram, no tā, kāda veida ēdienu parasti gatavojat, cik bieži gatavojat, kādu ēdienu gatavojat, kāds ir jūsu gatavošanas stils vai cik cilvēkiem parasti gatavojat. Tomēr, ja apsverat iespēju iegādāties pamata virtuves aprīkojumu, jums būtu jāsāk ar šīm 4 pannām:

4 svarīgas pannas ikvienai virtuvei:

  1. maza panna ceptām olām, vārītām olām, grauzdētu ķirbju sēklām salātiem, citiem maziem ēdieniem vai nelieliem virtuves darbiem
  2.  universāla cepampanna  jūsu ģimenei atbilstošā izmērā
  3. nepiedegošas virsmas panna ēdieniem, ko var cept vidējā vai zemā karstumā, piemēram, olām, plānajām un biezajām pankūkām, dārzeņiem, vistai un zivij
  4.  dziļa sautēšanas panna  for tādiem ēdieniem, kā risotto, sautētām maltītēm un "podiņu" ēdieniem (sautējumiem, karijiem, utt.)

Kā jau minējām, pareizās pannas izvēle jūsu virtuvei ir atkarīga arī no tā, ko parasti gatavojat. Ja mīlat grilētus dārzeņus vai steikus, iegādājieties čuguna grila pannu. Ja ģimenei nedēļas nogalēs cepat pankūkas, izvēlies īpašo pankūku pannu. Bet, ja jums patīk Āzijas virtuve, jums visdrīzāk būs nepieciešama & nbsp; vokpanna & nbsp; kas noderēs arī garšīgu frī ēdienu pagatavošanai.

Kuru zīmolu pannas ir vislabākās?

Kulina jūs atradīsiet dažādus virtuves piederumu zīmolus un kvalitatīvus pannu ražotājus. Ir ļoti svarīgi izvēlēties uzticamu pannas ražotāju, jo kvalitatīvi un uzturam nekaitīgi materiāli ietekmē gan pannas izturīgumu, gan jūsu kulinārijas eksperimentu rezultātus. Starp Kulina pieejamajiem zīmoliem atradīsiet tādus labi pazīstamus ražotājus kā De Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax un Mauviel. Jūs varat iegādāties atsevišķas pannas vai dažādu izmēru pannu komplektu.

Kā kopt pannas?

Ja esat ieguldījis naudu labas kvalitātes pannā, jums par to arī pienācīgi jārūpējas. Tad jūsu panna kalpos ilgi un nekaitēs jūsu veselībai. Kā kopt pannu? Ievērojiet šos vienkāršos noteikumus un lietojiet savas pannas gadiem ilgi:

  • neizmantojiet metāla piederumus uz nepiedegošas virsmas pannām
  • pannu vienmēr mazgājiet ar rokām, neizmantojot mazgāšanas līdzekļus vai skrubjus
  • tūlīt pēc mazgāšanas nožāvējiet to
  • izvairieties no lielām ūdens temperatūras izmaiņām (nekad nelieciet karstu pannu zem auksta ūdens)
  • centieties izvairīties no skābiem ēdieniem un aerosoliem
  • īpaši piedegušu ēdienu vai grūti noņemamus netīrumus noberziet ar rupjo sāli un eļļu, noskalojiet un noslaukiet
  • pēc pannas žāvēšanas ieziediet to ar plānu eļļas kārtu
  • glabājiet pannas pareizi