odpocet
4 dienas
0 stundām
33 minūtēm
42 sekundēm

paplātes

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
41 vienību skaits
MIJ Notīrīt filtrus
Suši un sašimi šķīvis COBALT BLUE 43 x 22,5 cm, MIJ MIJC6243
Servēšanas šķīvis RIDGED INDIGO 19 x 13 cm, MIJ
12,09 €
MIJC2300
Servēšanas šķīvis SAND FADE 29,5 x 12 cm, bēšs, MIJ MIJC4050
Deserta šķīvis AQUA SPLASH 17x11 cm, ovāls, zils, MIJ MIJC5423
Suši un sašimi šķīvis, 33 x 10 cm, melns, MIJ
21,99 €
MIJC7852
Servēšanas šķīvis MIDORI 32,5 x 13,5 cm, zaļš, keramika, MIJ MIJC0692
216647 servirovaci talir neptune 14 x 11 cm modra keramika mij
Jaunums
12,49 €
MIJC3193
Suši un sašimi šķīvis, 29 x 13 cm, Akane pelēks, MIJ MIJC0706
Servēšanas plate CONTOUR 24x15 cm, zaļa, keramika, MIJ MIJC0362
216599 servirovaci talir contour 33 x 10 5 cm modra keramika mij
Jaunums
MIJC0367
216596 3 servirovaci talir contour 33 x 10 5 cm zelena keramika mij
Jaunums
MIJC0366
216602 servirovaci talir contour 33 x 10 5 cm cerna keramika mij
Jaunums
MIJC0365
216629 servirovaci talir contour 17 5 x 10 cm modra keramika mij
Jaunums
MIJC0624
Servēšanas plate CONTOUR 24x15 cm, balta, keramika, MIJ MIJC0360
Up
Vairāk produktu

Šķīvji - elegants veids, kā pasniegt ēdienu

Kādam nolūkam tiek izmantoti šķīvji?

Šķīvis ir liels, plakans, parasti ovāls, taisnstūra vai apaļš servīzes trauks, ko izmanto gaļas, dārzeņu, šķiņķa vai cita veida ēdiena (karsta vai auksta) pasniegšanai. Tos bieži izmanto ģimenes vakariņās, saviesīgos pasākumos, ballītēs, kāzās, banketos un restorānos, lai pasniegtu karstos ēdienus, uzkodas, veselus tītarus vai pīles, pamatēdienus, desertus, augļus, krekerus, sviestmaizes un citas maltītes. Tie ir ļoti praktiski, jo ir liela izmēra, un papildus ļauj labi organizēti un estētiski pasniegt ēdienu.

Kāda ir atšķirība starp servēšanas paplāte un servēšanas plate?

Ir vairākas atšķirības starp servēšanas paplāte un šķīvi, jo abi ir plakani un tiek izmantoti ēdiena transportēšanai vai pasniegšanai.

Paplāte ir pārnēsājams trauks (bieži vien ar rokturiem), ko izmanto glāžu, dzērienu vai uzkodu transportēšanai uz galda (ēdamistabā, viesistabā vai terasē). Lai novērstu priekšmetu nokrišanu, paliktņiem var būt paaugstinātas malas, un tie bieži vien ir izgatavoti no dažādiem materiāliem, tostarp metāla, plastmasas vai koka.

No otras puses, šķīvi parasti ir izgatavoti no porcelāna vai keramikas, un tos izmanto, lai pasniegtu ēdienu, kas novietots tieši uz to virsmas . To var izmantot, lai pārvietotu ēdienu no virtuves uz galds , taču uz tā nenovietojiet citus traukus vai traukus, kā tas ir ar paplāti.

Noslēgumā jāsecina, ka ēdienu pasniegšanai var izmantot gan paplātes, gan šķīvjus, tomēr paplātes parasti ir mazākas un tiek izmantotas mazāku ēdienu un glāžu transportēšanai, savukārt šķīvji ir lielāki un tiek izmantoti gaļas vai dārzeņu pasniegšanai.

Servēšanas šķīvji, kas pieejami vietnē Kulina, ir rūpīgi atlasīti no tādiem labākajiem zīmoliem kā Blomus, Revol, MIJ, un Bitz. Elegantai ēdienu pasniegšanai var būt nepieciešami arī tortes statīvi, siera un tapas dēlīši, maizes grozi un citi nelieli servīzes trauki.