piestas

1 items total

Muddleri - neaizstājams bāra rīks lielisku kokteiļu pagatavošanai

Kas ir dubļi?

Muddleris ir bārmeņu rīks, ko izmanto, lai kokteiļos saberztu, sasmalcinātu un samaisītu sastāvdaļas. Parasti tas ir rokas instruments ar garu rokturi, kas parasti ir izgatavots no koka, metāla vai cita materiāla, un plakanu vai noapaļotu smalcināšanas galvu vienā galā. Muddleri tiek izmantoti, lai atbrīvotu svaigu garšaugu, augļu un citu sastāvdaļu garšas un aromātus, viegli saberzējot tos trauka dibenā kokteiļu glāze, augstā kokteiļu glāze vai kokteiļu šeikeris. Muddleri ir nepieciešamais bāra aprīkojums, kas paredzēts bārmeņiem, kuriem patīk sajaukt svaigas sastāvdaļas, lai pagatavotu savus raksturīgos dzērienus, piemēram, Mojito, Old Fashioned un Mint Juleps!

Pienācīgam mājas bāram ir tikpat svarīgs kā bļitotājs bāra karote vai kārtīgs kokteiļu šeikeris.

Kādam nolūkam tiek izmantoti putekļu dzirnaviņas?

Muddleri tiek izmantoti, lai sajauc vai saberztu sastāvdaļas tieši glāzē vai kokteiļu šeikeris. Šis process palīdz no garšaugiem, augļiem un citām cietajām sastāvdaļām iegūt ēteriskās eļļas un aromātus, kas pēc tam tiek iekļauti kokteilī. Muddlerus parasti izmanto kokteiļos, kuros pirms citu šķidro sastāvdaļu pievienošanas ir jāsamaisa svaigi garšaugi, augļi vai cukurs. Klasiskajos kokteiļos, piemēram, Mojito un Old Fashioned, bieži vien sastāvdaļas tiek sajauktas, lai izveidotu aromātisku bāzi. Muddleri ir īpaši noderīgi svaigu garšaugu, piemēram, piparmētru, bazilika un koriandra, kā arī augļu, piemēram, citrusaugļu gabaliņu, ogu un gurķu šķēlīšu sablenderēšanai. Mudžeklis atbrīvo šo sastāvdaļu aromātiskās eļļas un sulas, tādējādi uzlabojot kokteiļa kopējo garšu.

Kā lietot putekļu slotiņu?

Būtu saprotams, ja jūs uzskatītu, ka viss, kas jums jādara, lai pareizi izmantotu bāra piesta , ir pievienot sastāvdaļas kokteiļu šeikeris vai sajaukšanas glāzē un sākt tās sasmalcināt kopā.

Patiesībā bāra piesta mērķis ir pareizi sasmalcināt sastāvdaļas, lai saglabātu garšu un atbrīvotu svarīgākās sastāvdaļas. Vislabāk to izdarīt, uzliekot augļus, garšaugus vai garšvielas uz kokteiļu šeikeris vai glāzes, un vairākas reizes uzmanīgi stumdiet un pagrieziet putru sastāvdaļās. Nepieciešamība sajaukt sastāvdaļas, tās nesasmalcinot, ir iedvesmojusi rievoto galviņu, kas ļauj izvairīties no lapu laušanas, kad tās tiek sajauktas, tāpēc pārliecinieties, ka spiediens ir vienmērīgs, lai nodrošinātu, ka sastāvdaļas netiek sasistas. Pēc šķidruma un papildu sastāvdaļu pievienošanas maisījumu sakratiet vai putošanas slotiņa , kad sastāvdaļas ir saberztas pulverī. Jūs varat izmantot šos padomus kā iesācējs, lai nodrošinātu, ka jūs pareizi dzerat dzērienus.

Ja jums patīk mūsu piedāvātais plašais kokteiļu putinātāju klāsts, iespējams, jūs ieinteresēs arī mūsu citu bārmeņu instrumentu izvēle.