Preses un spiedes
Preses un spiedes - parocīgi palīgi jūsu virtuvē
Kā padarīt darbu virtuvē efektīvāku?
Izmantojot dažāda veida virtuves preses un spieķus, ēdiena gatavošanu var padarīt vieglāku un ātrāku . Ja jūs interesē, vai kartupeļu prese, riekstu spiede vai manuālā augļu sulu spiede ir naudas vērta, atbilde ir "jā". Vienmēr ir iespējams izmantot rokas, lai izspiestu citrusaugļus, vai karoti, lai kartupeļus saberztu, taču, ja šīs sastāvdaļas apstrādājat bieži, jums vajadzētu padomāt par to, kā padarīt savu darbu virtuvē efektīvāku. Ja kādu kulinārijas uzdevumu veicat bieži, noteikti ir vērts iegādāties sev piemērotu virtuves piederumu, kas atvieglos uzdevumu.
Preses un spiešanas mašīnas, kas pieejamas Kulina
Portālā Kulina mēs piedāvājam dažādus virtuves piederumus, un starp mūsu presēm jūs atradīsiet:
- ķiploku pārslas
- manuālās augļu sulu spiedeles un spiedes
- kartupeļu preses
- riekstu krekeri
- hamburgeru preses
Kā kopt virtuves preses un spiešanas mašīnas?
Virtuves preses un spiedes ir svarīgs aprīkojums dažādu ēdienu, tostarp kartupeļu biezeni, mērču, makaronu un sulu, pagatavošanai. Šo rīku izturību var pagarināt, tos pareizi kopjot un uzturot. Šeit ir sniegti daži padomi, kā tīrīt virtuves preses un spiešanas mašīnas:
Tīriet pēc katras lietošanas reizes: Lai atbrīvotos no ēdiena atliekām, uzreiz pēc lietošanas rūpīgi iztīriet presi vai spiedi. Ar maigu birstīti un siltu ziepjūdeni notīriet visus gružus.
Rūpīgi izžāvējiet: Pēc preses vai spiešanas mašīnas tīrīšanas to pilnībā nosusiniet. Pirms novietošanas noņemiet mitrumu ar tīru drānu un pārliecinieties, ka visas sastāvdaļas ir tīras un pilnīgi sausas.
Pareizi uzglabāt: Uzglabājiet presi vai spiedi sausā un drošā vietā virtuves atvilktnēs vai piederumu organizētājos. Pārliecinieties, ka trauki ir sakārtoti tā, lai tie, kurus lietojat visbiežāk, vienmēr būtu pa rokai.