Kanelē forma ELASTOMOULE, 8 kanelē, 5,5 cm, silikons, de Buyer
Code: DB183401Related products
Product detailed description
Profesionālā silikona forma 8 kanelādes maizītēm ⌀ 5,5 cm Elastomoule® ir piemērota gan karstai, gan aukstai pagatavošanai. Perfekta forma ar asām malām, kas nodrošina perfektu jūsu izstrādājumu noformējumu.
Francijas uzņēmuma de Buyer profesionālās Elastomoule® silikona veidnes ir absolūta tirgus virsotne. Pateicoties īpašajam materiālam - silikona putām, kas satur metāla putekļus, šīs veidnes ir īpaši siltumvadošas un garantē perfektu rezultātu. Mīkla būs vienmērīgi pagatavota, ar karamelizētu kārtu pa visu virsmu. Elastomoule® veidnes iztur temperatūru no -70°C līdz +300°C, tāpēc tās ir piemērotas gan cepšanai, gan turpmākai uzglabāšanai saldētavā. Franču kulināri izmanto šīs veidnes, lai pagatavotu dažādas uzkodas un desertus - gan ceptus, gan neceptus. Tie ir piemēroti arī dažādiem olu krēmiem, putukrēmiem, putām, aspikiem u. c.
Profesionālas silikona veidnes Elastomoule® de Buyer īsumā:
- elastīgas un nelīpošas silikona putas ar metāla putekļiem
- īpaši ātra siltuma pārnese, pateicoties mikro-pūslīšu veidošanai materiālā
- perfekta grauzdētā satura karamelizācija
- patentēta sistēma
- piemērots cepšanai un sasaldēšanai, iztur temperatūru no -70°C līdz +300°C
- profesionāla kvalitāte
Izmantojot Elastomoule® veidnes:
- Pirms pirmās lietošanas reizes nomazgājiet veidnes ar ziepjūdeni vai trauku mazgājamajā mašīnā. Pirms pirmās lietošanas reizes veidni ietaukiet tikai ar nedaudz eļļas vai sviesta. Tas nebūs nepieciešams turpmākai lietošanai.
- Ja veidnes izmantojat cepeškrāsnī, novietojiet tās tieši uz režģa, nevis uz cepamās plātnes. Pateicoties režģim, siltuma cirkulācija būs daudz labāka un saturs tiks pagatavots vienmērīgāk. Režģis jānovieto cepeškrāsns apakšējā daļā.
- Temperatūra, ko izmanto cepšanai Elastomoule® silikona veidnēs, ir tāda pati kā parastajām cepšanas paplātēm.
- Nelietojiet cepeškrāsnī grilēšanas režīmā, jo infrasarkanie stari var nopietni sabojāt veidnes.
- Var izmantot mikroviļņu krāsnī.
- Nekad neielieciet cepeškrāsnī, ja kāds no veidnes dobumiem ir tukšs! Tukšās vietās iepiliniet nedaudz eļļas vai pārkaisiet tās ar miltiem.
- Neizmantojiet nazi vai citus asus priekšmetus, lai apstrādātu veidni.
- Viegli tīrāms zem tekoša ūdens vai trauku mazgājamajā mašīnā.
Franču specialitāte - Canelés de Bordeaux, pazīstami arī kā Cannelés Bordelais, ir absolūti maģiski. Nelielas kūkas ar bagātīgu ruma un vaniļas aromātu, kas pārklāts ar kraukšķīgu karameļu garozu. Šo populāro recepti pirms aptuveni 300 gadiem izstrādāja nezināms Bordo pavārs. Kopš tā laika tas ir piedzīvojis daudzas modifikācijas. Spīdīga, tumši brūna līdz gandrīz melna virsma, rūgteni saldena garša jau pirmajā kumosā, kraukšķīga, salda karameles garoza, kas lieliski kontrastē ar maigu, vaniļas un ruma aromātu pārpilnu vidu - tas ir šī deserta pamatiezīmi. Šīs mazās maizītes pēc daudziem gadiem atkal ir nonākušas uzmanības centrā, un ar laiku tās noteikti sacentīsies ar Crème brûlée kā populārākais karamelizētais deserts. Tos cep īpašās veidnēs - vai nu vara ar skārda iekšpusi, vai modernākās silikona veidnēs. Tos bieži pasniedz kopā ar konjaku vai vīnu, kā to mēdz darīt tradicionālajās franču degustācijās.
Recepte 12-16 kūku pagatavošanai atkarībā no veidnes lieluma
1/2 litra piena
2 veselas olas
2 saputoti olu dzeltenumi
1/2 vaniļas pāksts vai 1/2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
3 - 4 ēdamkarotes ruma
1 glāze parasto miltu
1 glāze niedru cukura
2 ēdamkarotes sviesta
sviests veidņu ieziešanai
cukurs pārkaisīšanai
Procedūra:
1. Dienu iepriekš: uzvāriet pienu ar vaniļu un sviestu.
2. Pēc karsēšanas ļaujiet lēnām atdzist
3. Miltus un cukuru samaisa kopā, tad pievieno olas un olu dzeltenumus, visu pievieno karstam piena un vaniļas maisījumam
4. Viegli samaisiet, lai iegūtu šķidru un gludu masu, kā pankūkām, ļaujiet atdzist, tad pievienojiet rumu.
5. Uz 24 stundām (ne ilgāk kā 48 stundām) ievietojiet to ledusskapī.
6. Kad esat gatavi cept caneles: uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 250°C.
7. Formiņas bagātīgi izsmērējiet ar sviestu un pārkaisiet ar cukuru.
8. Ielejiet mīklu veidnēs līdz 3/4 .
9. Izvietojiet veidnes uz cepamās plātnes, cepiet 5 minūtes augstā temperatūrā, pēc tam samaziniet temperatūru līdz 175°C un cepiet 1 stundu. (Atkarībā no jūsu cepeškrāsns, pareizais laiks var būt līdz pat 1,5 stundām!) Tiem būs brūna garoza virsū un mitrs iekšpusē.
10. Uzmanīgi izņemiet tos no veidnēm, kamēr tie vēl ir karsti. Ļaujiet atdzist.
11. Brokastīs pasniedziet ar tēju vai kafiju, bet vēlu pēcpusdienā vai vakarā - ar glāzi vīna vai konjaka.
Labu apetīti!
Additional parameters
Category: | Kēksu pannas |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.24 kg |
Produkta veids: | Panna |
Materiāls: | Silikons |
Kolekcija: | de Buyer Elastomoule® |
Margin: | C |
Gab. komplektā: | 1 gab. |
K překladu: | CZ AUTO |
Ražotājs: | de Buyer |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!