Putu karotes

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
14 vienību skaits
Putu karote PROFI PLUS, WMF
27,39 €
WM1871976030
Putu karote PROFI PLUS 11 cm, WMF
27,39 €
WM1871026030
Putu karote GREEN TOOLS 29 cm, zaļa, plastmasa, Eva Solo ES531543
Putu karote B BOIS, koka rokturis, de Buyer
25,49 €
DB270104
Putu karote DAILY 29 cm, sudraba, Nicolas Vahé
6,69 €
NV160670013
Putu karote 31 cm, brūna, silikons, Staub
19,35 €
ST405031000
Karote ar caurumiem GOOD GRIPS 33 cm, pelēka, silikons, OXO OXO11281600
Karote ar caurumiem B BOIS, de Buyer
25,49 €
DB270100
Karote STEEL 28 cm, sudraba krāsa, nerūsējošs tērauds, OXO OXO3120900

Špakteļlāpstiņas - ērtākai cepšanai ar špakteļlāpstiņām

Kādam nolūkam tiek izmantotas karotes ar rievām?

Plakanās karotes ir virtuves piederumi, kuru bļodiņā ir spraugas vai caurumi, kas tos atšķir no parastajām vai maisīšanas karotēm. Špakteļlāpstiņas var izmantot dažādiem kulinārijas uzdevumiem, piemēram

  • ēdiena gabaliņu atsijāšana no šķidruma (buljona, verdoša ūdens, mērces u. c. ), tāpēc tos sauc par cimdu karotēm
  • cepšana - ēdiena cepšana dziļā, karstā eļļā
  • makaronu notecināšana - ja vēlaties izkāst makaronus no verdoša ūdens, var izmantot rievotu karoti, ar kuru izkāst makaronus, vienlaikus ļaujot karstajam ūdenim notecēt

Portālā Kulina mēs piedāvājam dažādas šķēlējkarotes ar rievām un šķīvjus, kas lieliski noderēs biezāku vai plānāku mērču notecināšanai, piemēram, no vadošajiem ražotājiem de Buyer un WMF.

Kāda ir atšķirība starp rievotu un perforētu servēšanas karoti?

Gan perforēta servēšanas karote, gan rievota servēšanas karote ir karotes, ko izmanto ēdiena notecināšanai vai servēšanai, taču tās atšķiras pēc konstrukcijas un funkcijas. Atšķirība būtībā ir to atveru lielumā un formā.

Šarotai ar rievām ir lielāki caurumi, pa kuriem, izmantojot to servēšanai, var notecināt biezākas mērces un mazākas ēdiena daļiņas. Perforētā servēšanas karotē ir mazāki caurumi, lai notecinātu lieko sulu, sīrupu vai ūdeni.

Pārlūkojiet arī mūsu virtuves piederumu komplektu, cedžu un sietu izvēli, lai jūsu kulinārijas eksperimenti būtu pēc iespējas labāki.