salātu karošu komplekti
Salātu karotīšu komplekti - pasniedziet salātus stilīgi
Kas ir salātu servēšanas karotes?
Salātu servēšanas karotes ir īpaša veida servēšanas trauki, kas paredzēti salātu pasniegšanai. Ir dažādi salātu karotes veidi, un tie ir:
- salātu karotes komplekti, kuros ir divas karotes - viena ar plakanāku, platāku bļodu, otra - ar izliektu bļodu. Ar izliekto karoti salātus vienmērīgi aplej ar mērci, bet ar plakanāko karoti uzber salātus un citus dārzeņus.
- salātu karotes komplekti, kuros ir salātu karote un salātu dakša
- slīpēšanas knaibles
Lai izvairītos no trauslo lapu sasitumiem vai saspiešanas, salātu servēšanas karotes bieži vien ir mazākas un ar gariem, tieviem rokturiem, kas ir ērti lietojami pat ar dziļām salātu bļodām. Tie ēdienkartei piešķir izsmalcinātības un elegances sajūtu, padarot tos par populāru ģimenes vakariņu un BBQ dārza ballīšu variantu.
Salātu karošu komplekti ar izsmalcinātu dizainu ir pieejami vietnē Kulina no tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Bitz, Eva Solo, WMF, , un ZWILLING.
Kāpēc salātu karotēm ir caurums?
Dažām salātu karotēm centrā ir caurums, kas uzlabo karotes servēšanas funkcionalitāti.
Caurums var novērst mērces vai citu šķidrumu uzkrāšanos karotītē, tādējādi atvieglojot salātu pasniegšanu. Pasniedzot lielus vai smagus salātus, caurums var arī padarīt karoti vieglāku un vieglāk lietojamu.
Kāda ir atšķirība starp salātu servēšanas karoteun parastām servēšanas karote?
Parastās servēšanas karotes un salātu servēšanas karotes ievērojami atšķiras pēc to dizaina un lietošanas veida. Salātu servēšanas karotēm bieži vien ir gari, tievi rokturi, kas ir ērti lietojami un ir mazāki nekā parastās servēšanas karotes. Tie ir paredzēti salātiem, ar kuriem jārīkojas saudzīgi, lai izvairītos no trauslo lapu sasitumiem vai saspiešanas.
Savukārt parasto servēšanas karotīšu lielākās un dziļākās bļodas ir ideāli piemērotas smagāku un pamatīgāku ēdienu, piemēram, kartupeļu biezeni, rīsu vai makaronu, pasniegšanai.
Visbeidzot, salātu servēšanas karotes ir īpaši radītas salātu pasniegšanai, un katrai karotei ir pāris plakanu, izliektu bļodiņu, kas paredzētas zaļumu uzberšanai un mērces izliešanai. No otras puses, parastās servēšanas karotes ir lielākas un dziļākas un paredzētas smagāku ēdienu pasniegšanai.
Lūdzu, pārbaudiet arī citus servēšanas piederumu veidus, kas pieejami vietnē Kulina.