Sāls

12 items total
Citrusaugļu sāls 70 g, pārslas, Mill & Mortar
7,55 €
MM19907
Melnā sāls 80 g, pārslas, Mill & Mortar
7,49 €
MM19904
Arktikas sāls 125 g, pārslas, alva, Nordur Salt
8,19 €
NS5694230367016
Organiskā rožu sāls 70 g, Mill & Mortar
8,99 €
MM19919
Porcini sāls 80 g, pārslas, Mill & Mortar
7,55 €
MM19909
Sarkanvīna sāls 80 g, pārslas, Mill & Mortar
7,49 €
MM19906
Arktikas sāls 250 g, pārslas, alva, Nordur Salt
8,99 €
NS5694110047953
Organiskā sāls 60 g, Mill & Mortar
9 €
MM19918
Sāls komplekts, 3 gab., Mill & Mortar
28,50 €
MM30087
Arktikas sāls 100 g, lava, pārslas, alva, Nordur Salt NS5694230367160
Arktikas sāls 100 g, kūpināts, pārslas, alva, Nordur Salt NS5694230367078
Piramīdas sāls 70 g, pārslas, Mill & Mortar
8,49 €
MM19902

Gardēžu un aromatizēti sāļi - neliels gardums jūsu virtuvei vai draugam...

Sāls - vai tā ir svarīga ēdiena gatavošanā?

Sāls, tāpat kā pipari, ir viena no populārākajām garšvielām, ar ko jau tūkstošiem gadu tiek garšoti ēdieni. Katrs šefpavārs droši vien pat teiktu, ka sāls ir viens no lielākajiem cilvēces draugiem! Par to tika karoti kari, tajā varēja maksāt algas, tā palīdzēja cilvēkiem dziedēt brūces un pat varēja nest laimi!

Kādas ir galvenās sāls lomas virtuvē? Vai tas ir veselīgi?

Sāls piešķir sālītākam garšas aromātam un ir būtiska uzturviela un pārtikas konservants. Lai gan pārlieku liela sāls pievienošana ēdieniem var būt neveselīga, sāls ir cilvēka dzīvībai būtiska uzturviela - tā līdzsvaro šķidrumu asinīs, uztur veselīgu asinsspiedienu, regulē muskuļu darbību un nervu impulsus.

Sāls - ar ko to var aromatizēt un kā to pasniegt?

Atcerieties, ka sāls pastiprina sastāvdaļu dabisko garšu, bet, ja baidāties pievienot pārlieku daudz sāls ēdienam, varat to sālīt pavisam nedaudz un galdā likt augstas kvalitātes, tīru vai aromatizētu sāli. Sāls - atšķirībā no pipariem tai nav jābūt svaigi maltai (tā nesatur gaistošus savienojumus, kas izdalās malšanas procesā, un tā nenoveco), taču, lai iegūtu pareizo sāls daudzumu jūsu ēdienam, varat izmantot dzirnaviņas vai miezerīti.

Portālā Kulina mēs piedāvājam jums interesantu dabīgu un veselīgu gardēžu sāļu un garšvielu izvēli. Tie lieliski izskatās gan uz virtuves plaukta vai darba virsmas, gan uz galda, sniedzot viesiem vajadzīgo aromātu ēdieniem un piedāvājot jaunas garšas.

Kādas sastāvdaļas parasti izmanto sāls aromatizēšanai?

  • kaltēti garšaugi
  • žāvēti citrusaugļi vai tomāti
  • citas garšvielas

Kam var izmantot aromatizēto sāli?

Izmantojiet mūsu sāls maisījumus, lai paspilgtinātu visu veidu ēdienus, pat visvienkāršākos! Aromatizētu sāli var izmantot:

  • visu veidu salāti un zaļumi
  • pār gaļu un zivīm
  • uz ceptiem dārzeņiem un kartupeļiem
  • makaronu ēdieni
  • augstas kvalitātes maize ar... tomātu šķēlītēm
  • deserti (sāls ar kaltētiem čilli īpaši labi sader ar šokolādi!)