odpocet
2 dienas
10 stundām
27 minūtēm
30 sekundēm

Sautēšanas pannas

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
89 vienību skaits
Dziļā panna MINERAL B 28 cm, tērauds, de Buyer
118 €
DB561428
Panna DURADO 28 cm, WMF
Panna DURADO 28 cm, WMF
Pieejams >5 pcs
122 €
WM748406021
Dziļā panna CHOC EXTREME LOQY 24 cm, melna, alumīnijs, de Buyer DB836524
Dziļā panna MINERAL B 24 cm, tērauds, de Buyer
92,99 €
DB561424
Dziļā panna MINERAL B 28 cm, tērauds, de Buyer
121 €
DB565428
Dziļā panna MINERAL B 32 cm, tērauds, de Buyer
138 €
DB565432
Dziļā panna MINERAL B BOIS 24 cm, koka rokturis, de Buyer DB571424
Dziļā panna DIAMOND LITE 28 cm, titāns, WOLL
95 €
WL728DPS
Dziļā panna PROBOND 26 cm, 3,3 l, nerūsējošs tērauds, Hestan HEST31568
Dziļā panna DIAMOND LITE PRO 32 cm, titāns, WOLL
126 €
WL2732DLP
Dziļā panna MINERL B ELEMENT 32 cm, tērauds, de Buyer
137 €
DB561432
Dziļā panna ECO LITE IND 24 cm, noņemams rokturis, WOLL
78,99 €
WL1724ELI
Sautēšanas panna NORDIC KITCHEN 24 cm, ar koka rokturi, Eva Solo ES280424
Dziļā panna PRIMA MATERA 24 cm, indukcijas, varš, de Buyer DB623024
Dziļā panna LOGIC PRO XR IND 28 cm, ar vāku, WOLL
182 €
WL728PLCIL
Dziļā panna 24 cm, varš, Eva Solo
197 €
ES271011
Up
Vairāk produktu

Cepamās pannas - ar ko tās atšķiras no standarta pannām un kāpēc tās ir vajadzīgas?

Dziļās pannas, ko sauc par cepamajām pannām, ir īpaša veida pannas ar lielu virsmu un augstām malām, ko izmanto:

  • sautēšanai;
  • malumedniecībai;
  • apcepšanai
  • vai fritēšanai.

Dziļās pannas konstrukcija ar taisnām, augstām malām, garu rokturi un lielu gatavošanas virsmu padara to par ideālu pannu sastāvdaļu vārīšanai šķidrumā, lielāku sastāvdaļu daudzuma maisīšanai, viena katla vai dažāda veida sautējumu pagatavošanai. Šī iemesla dēļ cepamā panna, iespējams, ir visdaudzpusīgākā panna, kāda vien var būt jūsu virtuvē - skatiet mūsu vispārdotākās dziļās pannas šeit vai izlasiet, kā izvēlēties labākās pannas savai virtuvei, mūsu pilnajā ceļvedī par pannām šeit.

Izmantojot cepamo pannu ar vāku, varat noturēt mitrumu tādu ēdienu pagatavošanai kā karijs un sautējumi, tas pasargā ēdienu no izžūšanas vai piedegšanas, kā arī padarīs maltītes daudz maigākas un aromātiskākas.

Kas padara pannu par cepamo pannu?

  • Taisnas un salīdzinoši augstas malas;
  • plats un plakans dibens;
  • liels virsmas laukums un liels apjoms vienmērīgiem rezultātiem;
  • garš rokturis un papildu mazs rokturis pretējā pusē, kas ļauj ērti pārvietot pannu no plīts uz virtuves virsmu vai uz galda, lai tieši pasniegtu ēdienu pannā;
  • lielākajai daļai sautēšanas pannu ir vāki, kas aiztur siltumu un ļauj sautēt.

Kāda ir atšķirība starp cepamo pannu un šefpavāra pannu?

Šefpavāra panna (saukta arī par sautēšanas pannu) ir īpaša veida dziļa cepamā panna un hibrīds starp pannu un klasisko katlu. Tas ir universāls un piedāvā lielu gatavošanas virsmu un augstus malas, tāpat kā dziļas pannas, bet ar slīpām malām. Šefpavāra pannas ir lieliski piemērotas grauzdēšanai, sautēšanai, olu vārīšanai, mērču pagatavošanai un daudz kam citam.

Kulina mēs piedāvājam plašu sautēšanas pannu un šefpavāra pannu klāstu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un ko piedāvā uzticami zīmoli, piemēram, “de Buyer”, “Woll”, “Mauviel” vai “Eva Solo”. Dažām no pannām ir titāna nepiedegošā virsma vai rokturi, līdz ar to tās ir piemērotas lietošanai cepeškrāsnī. Dziļa panna ir viens no obligātajiem elementiem katrā virtuvē, tāpēc noteikti ieguldiet augstākās kvalitātes cepamā pannā, kas ļaus sasniegt lieliskus gatavošanas rezultātus ilgu laiku.