Sautēšanas pannas

53 items total
Dziļā panna PRIMA MATERA 24 cm, indukcijas, varš, de Buyer DB623024
Dziļā panna MINERAL B 28 cm, tērauds, de Buyer
106 €
DB561428
Dziļā panna DIAMOND LITE 24 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL724DPI
Panna DURADO 28 cm, WMF
Panna DURADO 28 cm, WMF
Pieejams (>5 pcs)
119 €
WM748406021
Dziļā panna PRIMA MATERA 24 cm, indukcijas, varš, de Buyer DB623624
Dziļā panna TITANIUM NOWO 20 cm, noņemams rokturis, WOLL WL1720N
Dziļā panna DIAMOND LITE 24 cm, titāns, PRO WOLL WL2724DLP
Dziļā panna DIAMOND LITE 32 cm, noņemams rokturis, WOLL WL1732DPI
Dziļā panna LOGIC PRO XR IND 28 cm, noņemams rokturis, WOLL WL1728PLCIL
Dziļā panna WHITE LINE 24 cm, nepiedegoša, balta, Eva Solo ES256524
Dziļā panna DIAMOND LITE PRO 32 cm, titāns, WOLL WL2732DLP
Dziļā panna DIAMOND LITE 32 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL732DPI
Dziļā panna DIAMOND LITE 32 cm, titāns, WOLL
113 €
WL732DPS
Dziļā panna ECLIPSE 24 cm, nepiedegoša, Mauviel ML524424
Dziļā panna BLUE CARBON 24 cm, zila tērauds, de Buyer DB3502411
Dziļā panna MINERL B ELEMENT 32 cm, tērauds, de Buyer DB561432
Sautēšanas panna AFFINITY 20 cm, de Buyer
191 €
DB373020
Up
More products

Cepamās pannas - ar ko tās atšķiras no standarta pannām un kāpēc tās ir vajadzīgas?

Dziļās pannas, ko sauc par cepamajām pannām, ir īpaša veida pannas ar lielu virsmu un augstām malām, ko izmanto:

  • sautēšanai;
  • malumedniecībai;
  • apcepšanai
  • vai fritēšanai.

Dziļās pannas konstrukcija ar taisnām, augstām malām, garu rokturi un lielu gatavošanas virsmu padara to par ideālu pannu sastāvdaļu vārīšanai šķidrumā, lielāku sastāvdaļu daudzuma maisīšanai, viena katla vai dažāda veida sautējumu pagatavošanai. Šī iemesla dēļ cepamā panna, iespējams, ir visdaudzpusīgākā panna, kāda vien var būt jūsu virtuvē - skatiet mūsu vispārdotākās dziļās pannas šeit vai izlasiet, kā izvēlēties labākās pannas savai virtuvei, mūsu pilnajā ceļvedī par pannām šeit.

Izmantojot cepamo pannu ar vāku, varat noturēt mitrumu tādu ēdienu pagatavošanai kā karijs un sautējumi, tas pasargā ēdienu no izžūšanas vai piedegšanas, kā arī padarīs maltītes daudz maigākas un aromātiskākas.

Kas padara pannu par cepamo pannu?

  • Taisnas un salīdzinoši augstas malas;
  • plats un plakans dibens;
  • liels virsmas laukums un liels apjoms vienmērīgiem rezultātiem;
  • garš rokturis un papildu mazs rokturis pretējā pusē, kas ļauj ērti pārvietot pannu no plīts uz virtuves virsmu vai uz galda, lai tieši pasniegtu ēdienu pannā;
  • lielākajai daļai sautēšanas pannu ir vāki, kas aiztur siltumu un ļauj sautēt.

Kāda ir atšķirība starp cepamo pannu un šefpavāra pannu?

Šefpavāra panna (saukta arī par sautēšanas pannu) ir īpaša veida dziļa cepamā panna un hibrīds starp pannu un klasisko katlu. Tas ir universāls un piedāvā lielu gatavošanas virsmu un augstus malas, tāpat kā dziļas pannas, bet ar slīpām malām. Šefpavāra pannas ir lieliski piemērotas grauzdēšanai, sautēšanai, olu vārīšanai, mērču pagatavošanai un daudz kam citam.

Kulina mēs piedāvājam plašu sautēšanas pannu un šefpavāra pannu klāstu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un ko piedāvā uzticami zīmoli, piemēram, “de Buyer”, “Woll”, “Mauviel” vai “Eva Solo”. Dažām no pannām ir titāna nepiedegošā virsma vai rokturi, līdz ar to tās ir piemērotas lietošanai cepeškrāsnī. Dziļa panna ir viens no obligātajiem elementiem katrā virtuvē, tāpēc noteikti ieguldiet augstākās kvalitātes cepamā pannā, kas ļaus sasniegt lieliskus gatavošanas rezultātus ilgu laiku.