Sautēšanas pannas

19 items total
Dziļā panna MINERAL B 28 cm, tērauds, de Buyer
106 €
DB561428
Panna DURADO 28 cm, WMF
Panna DURADO 28 cm, WMF
Pieejams (4 pcs)
119 €
WM748406021
Dziļā panna M´6S 24 cm, varš, Mauviel
313 €
ML51124
Dziļā panna MINERL B ELEMENT 32 cm, tērauds, de Buyer DB561432
Dziļā panna MINERAL B 24 cm, tērauds, de Buyer
82,94 €
DB561424
Dziļā panna CHOC B BOIS 28 cm, de Buyer
159 €
DB878828
Dziļā panna MINERAL B 32 cm, tērauds, de Buyer
124 €
DB565432
Servēšanas panna MINERAL B 24 cm, dziļa, tērauds, de Buyer DB565424
Dziļā panna MARQUINA PLUS 28 cm, nepiedegoša, Zwilling ZW66310286
Dziļā panna CHOCK B BOIS 24 cm, de Buyer
140 €
DB878824
Dziļā panna MINERAL B 28 cm, tērauds, de Buyer
109 €
DB565428
Dziļā panna FERRARA GRANITIUM EXTREME 24 cm, Ballarini BAL1000954
Dziļā panna ULTIMATE G2683372 26 cm, ar vāku, Tefal TEFG2683372
Dziļā panna MARQUINA PLUS 24 cm, nepiedegoša, Zwilling ZW66310246
Nepiedegoša panna MADURA PLUS 24 cm, Zwilling
84,89 €
ZW66290246

Cepamās pannas - ar ko tās atšķiras no standarta pannām un kāpēc tās ir vajadzīgas?

Dziļās pannas, ko sauc par cepamajām pannām, ir īpaša veida pannas ar lielu virsmu un augstām malām, ko izmanto:

  • sautēšanai;
  • malumedniecībai;
  • apcepšanai
  • vai fritēšanai.

Dziļās pannas konstrukcija ar taisnām, augstām malām, garu rokturi un lielu gatavošanas virsmu padara to par ideālu pannu sastāvdaļu vārīšanai šķidrumā, lielāku sastāvdaļu daudzuma maisīšanai, viena katla vai dažāda veida sautējumu pagatavošanai. Šī iemesla dēļ cepamā panna, iespējams, ir visdaudzpusīgākā panna, kāda vien var būt jūsu virtuvē - skatiet mūsu vispārdotākās dziļās pannas šeit vai izlasiet, kā izvēlēties labākās pannas savai virtuvei, mūsu pilnajā ceļvedī par pannām šeit.

Izmantojot cepamo pannu ar vāku, varat noturēt mitrumu tādu ēdienu pagatavošanai kā karijs un sautējumi, tas pasargā ēdienu no izžūšanas vai piedegšanas, kā arī padarīs maltītes daudz maigākas un aromātiskākas.

Kas padara pannu par cepamo pannu?

  • Taisnas un salīdzinoši augstas malas;
  • plats un plakans dibens;
  • liels virsmas laukums un liels apjoms vienmērīgiem rezultātiem;
  • garš rokturis un papildu mazs rokturis pretējā pusē, kas ļauj ērti pārvietot pannu no plīts uz virtuves virsmu vai uz galda, lai tieši pasniegtu ēdienu pannā;
  • lielākajai daļai sautēšanas pannu ir vāki, kas aiztur siltumu un ļauj sautēt.

Kāda ir atšķirība starp cepamo pannu un šefpavāra pannu?

Šefpavāra panna (saukta arī par sautēšanas pannu) ir īpaša veida dziļa cepamā panna un hibrīds starp pannu un klasisko katlu. Tas ir universāls un piedāvā lielu gatavošanas virsmu un augstus malas, tāpat kā dziļas pannas, bet ar slīpām malām. Šefpavāra pannas ir lieliski piemērotas grauzdēšanai, sautēšanai, olu vārīšanai, mērču pagatavošanai un daudz kam citam.

Kulina mēs piedāvājam plašu sautēšanas pannu un šefpavāra pannu klāstu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un ko piedāvā uzticami zīmoli, piemēram, “de Buyer”, “Woll”, “Mauviel” vai “Eva Solo”. Dažām no pannām ir titāna nepiedegošā virsma vai rokturi, līdz ar to tās ir piemērotas lietošanai cepeškrāsnī. Dziļa panna ir viens no obligātajiem elementiem katrā virtuvē, tāpēc noteikti ieguldiet augstākās kvalitātes cepamā pannā, kas ļaus sasniegt lieliskus gatavošanas rezultātus ilgu laiku.