odpocet
3 dienas
14 stundām
18 minūtēm
2 sekundes

Sautēšanas pannas

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
26 vienību skaits
WOLL Notīrīt filtrus
Dziļā panna DIAMOND LITE 32 cm, noņemams rokturis, WOLL WL1732DPI
Dziļā panna TITANIUM NOWO 28 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL728IL
Dziļā panna DIAMOND LITE PRO 28 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL2728DLPI
Dziļā panna TITANIUM NOVO 28 cm, WOLL
95 €
WL728N
Dziļā panna DIAMOND LITE PRO 32 cm, titāns, WOLL
126 €
WL2732DLP
Dziļā panna DIAMOND LITE 28 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL728DPI
Dziļā panna DIAMOND LITE 24 cm, titāns, PRO WOLL WL2724DLP
Dziļā panna DIAMOND LITE 32 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL732DPI
Dziļā panna LOGIC PRO XR IND 28 cm, ar vāku, WOLL
182 €
WL728PLCIL
Dziļā panna DIAMOND LITE 24 cm, titāns, WOLL
84,99 €
WL724DPS
Dziļā panna TITANIUM NOWO 26 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL726IL
Dziļā panna DIAMOND LITE 24 cm, noņemams rokturis, WOLL WL1724DPS
Dziļā panna LOGIC PRO XR IND 28 cm, noņemams rokturis, WOLL WL1728PLCIL
Dziļā panna TITANIUM NOWO 24 cm, indukcijas, titāna, WOLL
Outlet –15 %
93,50 €
110 €
WL724IL
Dziļā panna ECO LITE IND 24 cm, noņemams rokturis, WOLL WL1724ELI
Dziļā panna DIAMOND LITE 24 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL724DPI
Up
Vairāk produktu

Cepamās pannas - ar ko tās atšķiras no standarta pannām un kāpēc tās ir vajadzīgas?

Dziļās pannas, ko sauc par cepamajām pannām, ir īpaša veida pannas ar lielu virsmu un augstām malām, ko izmanto:

  • sautēšanai;
  • malumedniecībai;
  • apcepšanai
  • vai fritēšanai.

Dziļās pannas konstrukcija ar taisnām, augstām malām, garu rokturi un lielu gatavošanas virsmu padara to par ideālu pannu sastāvdaļu vārīšanai šķidrumā, lielāku sastāvdaļu daudzuma maisīšanai, viena katla vai dažāda veida sautējumu pagatavošanai. Šī iemesla dēļ cepamā panna, iespējams, ir visdaudzpusīgākā panna, kāda vien var būt jūsu virtuvē - skatiet mūsu vispārdotākās dziļās pannas šeit vai izlasiet, kā izvēlēties labākās pannas savai virtuvei, mūsu pilnajā ceļvedī par pannām šeit.

Izmantojot cepamo pannu ar vāku, varat noturēt mitrumu tādu ēdienu pagatavošanai kā karijs un sautējumi, tas pasargā ēdienu no izžūšanas vai piedegšanas, kā arī padarīs maltītes daudz maigākas un aromātiskākas.

Kas padara pannu par cepamo pannu?

  • Taisnas un salīdzinoši augstas malas;
  • plats un plakans dibens;
  • liels virsmas laukums un liels apjoms vienmērīgiem rezultātiem;
  • garš rokturis un papildu mazs rokturis pretējā pusē, kas ļauj ērti pārvietot pannu no plīts uz virtuves virsmu vai uz galda, lai tieši pasniegtu ēdienu pannā;
  • lielākajai daļai sautēšanas pannu ir vāki, kas aiztur siltumu un ļauj sautēt.

Kāda ir atšķirība starp cepamo pannu un šefpavāra pannu?

Šefpavāra panna (saukta arī par sautēšanas pannu) ir īpaša veida dziļa cepamā panna un hibrīds starp pannu un klasisko katlu. Tas ir universāls un piedāvā lielu gatavošanas virsmu un augstus malas, tāpat kā dziļas pannas, bet ar slīpām malām. Šefpavāra pannas ir lieliski piemērotas grauzdēšanai, sautēšanai, olu vārīšanai, mērču pagatavošanai un daudz kam citam.

Kulina mēs piedāvājam plašu sautēšanas pannu un šefpavāra pannu klāstu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un ko piedāvā uzticami zīmoli, piemēram, “de Buyer”, “Woll”, “Mauviel” vai “Eva Solo”. Dažām no pannām ir titāna nepiedegošā virsma vai rokturi, līdz ar to tās ir piemērotas lietošanai cepeškrāsnī. Dziļa panna ir viens no obligātajiem elementiem katrā virtuvē, tāpēc noteikti ieguldiet augstākās kvalitātes cepamā pannā, kas ļaus sasniegt lieliskus gatavošanas rezultātus ilgu laiku.