18 items total
Servēšanas karote PROFI PLUS, WMF
Akce Sticker
26,49 € –13 %
23 €
WM1872466030
Lāpstiņa lazanjai NUOVA, WMF
Akce Sticker
19,49 € –12 %
17 €
WM1291966040
Servēšanas karote PROFI PLUS, WMF
Akce Sticker
26,49 € –13 %
23 €
WM1876656030
Salātu karote MINIMALE, Zwilling
Akce Sticker
32,33 € –19 %
25,98 €
ZW07022096
Servēšanas karote PRO, Zwilling
Akce Sticker
32,33 € –23 %
24,60 €
ZW37160024
Lāpstiņa lazanjai PRO, Zwilling
Akce Sticker
32,33 € –18 %
26,50 €
ZW37160035

Servēšanas galda piederumi - neaizstājami servēšanas rīki

Kas ir servīzes?

Servēšanas galda piederumi ir servēšanas piederumu veids, ko parasti izmanto ēdiena pasniegšanai pie galds. Šie galda piederumi bieži vien ir izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem, piemēram, nerūsējošā tērauda, koka vai plastmasas, un tie var būt mākslinieciski veidoti, lai labi saderētu ar citiem galda piederumiem, piemēram, ēdamtraukiem, servīzes bļodām vai glāzēm.

Servēšanas galda piederumu veidi ir dažādi, un tīmekļa vietnē Kulina jūs atradīsiet daudz to veidu. Tie ietver:

  • Salātu servēšanas komplekti: Ja vēlaties salātus sajaukt un pasniegt elegantā veidā, jums noteikti būs nepieciešams salātu servēšanas komplekts vai salātu standziņas. Salātu servēšanas komplektos ietilpst salātu karote un salātu dakša. Salātu karotes nodrošina labāku kontroli un plašāku virsmas laukumu nekā standarta karotes.
  • Servēšanas dakšiņas: Dakšas ar gariem rokturiem, ko izmanto gaļas vai dārzeņu pasniegšanai.
  •  
  • Zupas un mērces pavārnīcas: Dekoratīvas zupas pavārnīcas un mērču karotes, ko izmanto mērces vai citu šķidro mērču pasniegšanai. Servēšanas karotes ar lieliem, apaļiem kausiņiem ir lieliski piemērotas arī sautējumu, dārzeņu un rīsu pasniegšanai.
  • Kūku servētāji - kūku servētāji ir noderīgi rīki ne tikai kūku, bet arī lazanjas vai fokācijas pasniegšanai

Kāda ir atšķirība starp virtuves piederumi un servēšanas traukiem?

Virtuves piederumi dažkārt tie ir ļoti līdzīgi servēšanas piederumiem. Piemēram, virtuves karotes var izmantot gan ēdiena gatavošanai, gan pasniegšanai. Tomēr starp šiem diviem piederumu veidiem ir lielas atšķirības, un tās ir šādas:

  • virtuves piederumi jābūt drošiem attiecībā uz katliem un pannām, tie nedrīkst saskrāpēt to nepielipīgo virsmu, tāpēc tiem jābūt izgatavotiem no neskrāpējošā, bet vienlaikus karstumizturīga materiāla. Tāpēc virtuves piederumi ļoti bieži ir izgatavoti no koka, silikona vai plastmasas.
  • savukārt servēšanas galda piederumi tiek izmantoti ēdamistabā, un tie papildina mūsu pusdienu traukus, stikla traukus un pusdienu galda piederumus. Tā ir daļa no galda noformējuma. Tāpēc tas bieži vien ir dekoratīvs un parasti izgatavots no nerūsējošā tērauda.

Kā kopt un uzturēt galda piederumus?

Pareiza tīrīšana, uzglabāšana un lietošana ir daļa no servēšanas galda piederumu apkopes. Servēšanas galda piederumi pēc katras lietošanas reizes jāmazgā ar rokām ar maigām trauku ziepēm un siltu ūdeni un pēc tam nekavējoties jāizžāvē. Uzglabājiet galda piederumus tīrā un sausā vietā, prom no ūdens un putekļiem.

Saskaroties ar gaisu vai pārtikas skābēm, jūsu servēšanas galda piederumi laika gaitā var nokrāsoties vai mainīt krāsu. To var novērst, notīrot tos ar sudraba pulēšanas līdzekli vai neabrazīvu metāla tīrīšanas līdzekli, ievērojot ražotāja norādījumus.