Grilēšana ar Severin
Elektriskie grili
Uzkarst no 0 °C līdz 500 °C 10 minūtēs
Pirkt
Kāpēc grilēt ar elektrisko grilu?
Karstāk nekā ar gāzi
Gāzes grila maksimālā temperatūra ir 250–350 °C, un tas uzkarst aptuveni 20 minūtēs. Severin grili sasniedz maksimālo 500 °C temperatūru tikai 10 minūtēs. Varat viegli grilēt pat biezas gaļas šķēles.
Ātrāk nekā ar oglēm
Kokogļu grili ir jāuzkarsē vismaz 30 minūtes pirms grilēšanas. Tie sasniedz 400–1000 °C temperatūru, bet temperatūru nevar kontrolēt. Severin elektriskie grili uzsilst 10 minūšu laikā, un temperatūru var viegli regulēt.
Videi draudzīgi
Izmantojot elektrību, varat grilēt bez izgarojumiem un dūmiem. Un, pats galvenais, bez problēmām ar kaimiņiem, īpaši, ja atrodaties tuvu, piemēram, uz balkona. Grilu var izmantot arī mājās ziemas mēnešos.
Severin Sevo un Senoa
500 °C pastiprinātas temperatūras zona
Divas karsēšanas zonas un 500 °C zona kraukšķīgiem steikiem ar karamelizētu garozu.
Lēna gatavošana
Ar augstas kvalitātes vāku un precīzas temperatūras regulēšanas iespēju varat pagatavot lieliskas lēni ceptas ribiņas, cūkgaļas vēderdaļu vai putnu gaļas konfitu.
OLED displejs un termometrs
Garantēti panākumi, pateicoties precīziem temperatūras iestatījumiem digitālajā OLED displejā un integrētajam termometram.
Viedā lietotne
Sevo Smart sērijas grilus var pārvaldīt, izmantojot mobilo lietotni. Varat izvēlēties vēlamo rezultātu, temperatūru un, pateicoties pievienotajam termometram, varat sekot līdzi gaļas pagatavošanas gaitai.
Noskatieties videoklipu
Kā grilēt ar modernām tehnoloģijām
Dizaina un inovāciju godalga
18 items total