siera dēlīši

11 items total

Siera dēlīši un tapas dēlīši - īpaši izstrādāti sieriem un uzkodām

Kādam nolūkam tiek izmantots siera paplāte vai uzkodu paplāte ?

Siera dēlīši un tapas dēlīši ir lieliski piemēroti dažādu uzkodu un ēdienu, tostarp sieru, šķiņķa, tapas, olīvu, riekstu, krekeru, maizes, ziežu un mērču utt., pasniegšanai. Vietnē Kulina jūs atradīsiet dažādu izmēru un formu servīzes, kas izgatavotas no dažādiem materiāliem. Mūsu tapas dēlīšus un koka siera paliktņus izgatavo uzticami ražotāji, piemēram Blomus, Revol, Continenta, un Nicloas Vahe.

Lai iegādātos papildu uzkodu servēšanas piederumus, varat pārlūkot arī mūsu uzkodu servēšanas trauku, siera nažu un griešanas dēlīšu kolekciju.

No kādiem materiāliem, bez koka, tiek izgatavoti siera dēļi?

Siera dēļu izgatavošanai var izmantot ne tikai koksni, bet arī daudzus citus materiālus. Šajos materiālos ietilpst, bet ne tikai:

  • Šīfera vai bazalta tapas dēlīši: tapas dēlīši un siera dēlīši, kas izgatavoti no šīfera vai akmens, ir ar skaistu lauku izskatu un dabisku sajūtu, kas labi izskatās modernā interjerā
  • Keramikas izstrādājumi: Siera dēlīši, kas izgatavoti no cietas, izturīgas keramikas, ko sauc par akmeņkeramiku un kas ir apdedzināta augstā temperatūrā, bieži vien ir glazēti, un tos var iegādāties dažādās krāsās.
  • Porcelāns: Porcelāna siera dēlīši ir izgatavoti no keramikas materiāla, kas pazīstams ar savu cietību un izturību un tiek apdedzināts augstā temperatūrā. Porcelāna siera dēlīši ir pieejami visdažādākajos toņos un rakstos, un tie bieži vien ir pārklāti, lai piešķirtu tiem glancētu un gludu izskatu.

Kā kopt koka siera paplāte?

Ievērojot šos vienkāršos ieteikumus, jūs varat nodrošināt, ka jūsu koka siera paplāte ilgu laiku būs labā stāvoklī.

  • Pēc lietošanas dēlīti ātri nomazgājiet ar siltu ūdeni, maigām ziepēm un mīkstu sūkli. Tā kā abrazīvi sūkļi un birstes var sabojāt koksni, izvairieties no to lietošanas.
  • Pirms uzglabāšanas dēlīti kārtīgi nosusiniet ar svaigu dvieli vai ļaujiet tam pilnīgi izžūt gaisā.
  • Apkaisiet dēlīti ar rupju sāli un noslaukiet to ar pusi citrona, lai atbrīvotos no jebkādiem traipiem vai smakām. Pēc tam, kad tāfele ir kārtīgi noskalota ar ūdeni, nosusiniet to kā parasti.
  • Regulāri uzklājiet uz tāfeles pārtikai drošu eļļu vai vasku, lai palīdzētu to saglabāt un pasargātu koksni no izžūšanas. Stingri ievērojiet ražotāja norādījumus.
  • Lai novērstu dēļa deformēšanos vai plaisāšanu, izvairieties to mērcēt ūdenī vai mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.