Speciālie naži
91 items total
Speciālie naži - īpašie aģenti jūsu virtuvē
Kas ir speciālie naži?
Speciālie naži ir naži, kas paredzēti īpašiem kulinārijas uzdevumiem. To forma, materiāls, no kura tie ir izgatavoti, un izmērs palīdzēs jums strādāt ar konkrētām sastāvdaļām vai iegūt precīzu rezultātu, ko sagaidāt.
Portālā Kulina atradīsiet daudzus specializētus nažus, ko ražo tādi uzticami zīmoli kā Wusthof, Zwilling vai WMF kas garantē ilgu un efektīvu darbību. Pārbaudiet mūsu kategorijas zemāk un iegādājieties īpašam nolūkam paredzētu nazi, kas nepieciešams jūsu virtuvei. Tie ir:
- knaibles
- miesnieka naži
- siera naži
- griešanas naži
- lardēšanas naži
- šķiņķa naži
- laša naži
- konditorejas naži
- un naži bērniem
Kā rūpēties par nažiem?
Speciālie naži bieži vien ir ieguldījums, un, ja esat ieguldījis naudu īpašā virtuves rīkā, jūs noteikti vēlaties, lai šis rīks kalpotu ilgu laiku. Tāpēc pārliecinieties, ka ievērojat šos vienkāršos nažu tīrīšanas un uzglabāšanas noteikumus:
- nažus bieži vien var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, taču mēs iesakām tīrīt nažus ar rokām, jo trauku mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekļi var sabojāt tērauda asmeņa virsmu; pēc mazgāšanas nekavējoties nosusiniet nažus ar sausu drānu,
- ja nažam ir koka rokturis, nelieciet to trauku mazgājamajā mašīnā,
- lai novērstu koka rokturu izžūšanu, tos regulāri ieeļļojiet ar linsēklu eļļu vai bišu vasku,
- uzglabājiet nažus atsevišķi, lai to asmeņi nesabruktu. Izmantojiet nažu bloku vai nažu futrālis, ja izmantojat īpašo nazi tikai laiku pa laikam un vēlaties to glabāt virtuves atvilktnē
- regulāri asiniet nažus ar piemērotu nažu asinātāju