odpocet
6 dienām
10 stundām
46 minūtēm
53 sekundēm

Spiediena katli

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
8 vienību skaits
Sudraba Notīrīt filtrus
215391 tlakovy hrnec perfect plus 6 5 l nerezova ocel wmf
–20 %
187 €
234 €
WM794839990
Spiediena katls PERFECT PLUS 6,5 l, ⌀ 22 cm, ar ieliktni, WMF
–20 %
195 €
244 €
WM794836040
Spiediena katls VITAQUICK PREMIUM, 3,5 l, Fissler
–15 %
150 €
177 €
FS602410030000
Spiediena katls VITAVIT PREMIUM, 2 daļas, 6 l + 2,5 l, Fissler
–15 %
373 €
439 €
FS622412120700
Spiediena katls SECURE TRENDY P2584401 8 l, nerūsējošs tērauds, Tefal
–20 %
78,56 €
98,21 €
TEF7114000643
Spiediena katls VITAVIT PREMIUM, 2 katlu komplekts, 6 l un 3,5 l, Fissler FS622412130900
Spiediena katls VITAVIT PREMIUM, komplekts 2, 3,5 l + 4,5 l, Fissler FS622412140900

Spiediena katli - ātri un efektīvi katli jūsu virtuvei

Kas ir plīts virsmas spiediena katls, un kā tas darbojas?

Plīts virsmas spiediena katls ir īpašs katls, kas uztur tvaiku, kas rodas, uzkarsējot tā saturu. Veidojot tvaiku, palielinās spiediens un temperatūra, kas padara gatavošanu daudz ātrāku. Noslēgts vāks notur tvaiku iekšpusē, kas no pārtikas produktiem iegūst vairāk garšas. Plīts virsmas spiediena katli izmanto jūsu plīti kā siltuma avotu un ir ātrāki nekā elektriskās spiediena katli.

Kam var izmantot spiediena katlu?

Spiediena katli ir ļoti daudzpusīgi, un tos var izmantot:

  • sautēšanai;
  • tvaicēšanai;
  • brūnēšanai;
  • uz lēnas uguns

un tādu ēdienu gatavošanai kā sautējumi, zupas, karijs, buljoni, lēcas, pupiņas, kartupeļu biezenis, dārzeņi, vistas gaļa utt.

Kādas ir ēdiena gatavošanas priekšrocības, izmantojot spiediena katlu?

Ir daudz iemeslu, kāpēc tik daudzi cilvēki izmanto spiediena katlus un nevar iedomāties gatavošanu bez tiem, lai gan ir vajadzīgs zināms laiks, lai iemācītos tos lietot. Galvenās spiediena katlu priekšrocības ir:

  • gatavošana ar spiediena katlu ir ātrāka un atvieglo jūsu dzīvi;
  • spiediena katli ir ļoti daudzpusīgi un ļauj pagatavot daudz dažādu ēdienu;
  • ar tiem var gatavot ekonomiski, kas ļauj ietaupīt laiku un enerģiju;
  • augsta temperatūra saīsina gatavošanas laiku un izdala no ēdiena vairāk garšas, padarot jūsu maltītes garšīgas;
  • gatavojot ar spiediena katlu, zūd mazāk barības vielu un vitamīnu, līdz ar to maltītes ir veselīgākas;
  • gatavošana vienā katlā nozīmē, ka pēc gatavošanas jums ir mazāk jātīra un jāmazgā, un noslēgtais vāks aizsargā jūsu darba virsmas no jebkādām šļakatām;
  • plīts virsmas spiediena katli ir ātrāki nekā elektriskie spiediena katli.

Kādi ir ēdiena gatavošanas trūkumi ar spiediena katlu?

Jūs nevarat atvērt spiediena katlu, lai pārbaudītu, vai ēdiens ir gatavs, un ir nepieciešams zināms laiks, lai iemācītos to lietot, kas dažos gadījumos var izraisīt ēdiena pārvārīšanu, taču, tiklīdz to saņemsiet, jūs vēlēsieties izmantot spiediena katlu visu laiku. Mēs to garantējam! Jāatceras arī tas, ka, gatavojot ar spiediena katlu, visas sastāvdaļas ir jāgatavo tieši tikpat ilgi, un tas nav piemērots visu veidu ēdieniem.

Kulina jūs atradīsiet daudz uzticamu plīts virsmas spiediena katlu, kas ir lielisks ieguldījums (skatiet mūsu vispārdotākos spiediena katlus šeit). Kvalitatīva spiediena katls, kas ir rūpīgi kopts, kalpos jums daudzus gadus. Ja meklējat labu spiediena katlu, kas kalpos visu mūžu, apskatiet “Tefal” vai “WMF”< spiediena katlus. /a> – zīmoli, kas specializējas uzticamu un drošu spiediena katlu, kas piemēroti visiem siltuma avotiem, vienlaikus apvienojot tehnoloģiju ar dizainu, ražošanā.