Staub
"Staub" - obligāts priekšmets katrā virtuvē
"Staub" uzņēmums, kas specializējas emaljētu čuguna kastroļu katlu un cepeškrāsns trauku ražošanā, 1974. gadā dibināja Francis Staubs (Francis Staub), un šobrīd tas pieder Vācijas uzņēmumam "Zwilling J. A. Henckels", kam pieder arī "Zwilling", "Ballarini", "Miyagi", "Demeyere" un "Henckels Int".
Mājas ir vieta, kur ir "Staub" kastrolis
Zīmola "Staub" izcelsme ir Mervilā, Francijā, un tur tika radīti tā augstas kvalitātes čuguna katli un holandiešu (vai drīzāk franču) krāsnis, apvienojot tradicionālo meistarību ar vismodernākajām tehnoloģijām.
Zīmola "Staub" ideja bija piedāvāt katlus un cepšanas traukus, kas kalpotu gadiem ilgi un ļautu cilvēkiem dalīties mīlestībā un aizraušanās ar ēdienu gatavošanu. Un tieši to saka katrs "Staub" produkts ar savu uzticamo kvalitāti un skaisto, spīdīgo izskatu.
Kāpēc "Staub" produkti ir cenas vērti?
- "Staub" katli ir ļoti smagi, un smagajam čugunam ir labāka termiskā masa nekā jebkuram citam materiālam. Līdz ar to holandiešu cepeškrāsns un kastroļu trauki ilgāk saglabā siltumu un ir lieliski piemēroti ēdiena pasniegšanai uz galda.
- Trauki ir ne tikai smagi, bet arī biezi, kas padara "Staub" keramiku ļoti izturīgu pret plaisāšanu un ilglietojamus.
- "Staub" ir pilnveidojis savu izstrādājumu emaljēšanas procesu, un vairāki emaljas slāņi palielina izturību pret plaisām un skrāpējumiem. Spēcīgā emalja nodrošina arī nepiedegošu virsmu kastroļu traukiem, līdz ar to tie ir viegli tīrāmi
- Vāks kā neviens cits - "Staub" kastroļa īpašās formas vākam ir lieliskas mitruma aizturēšanas īpašības, pateicoties tā pašbarošanas sistēmai, kas nodrošina nepārtrauktu mitrinošu efektu vienmērīgi virs trauka satura. Tas neļauj gaļai izžūt, dārzeņi paliek maigi un katra sastāvdaļa saglabā savu garšu.
- Visu "Staub" katlu iekšpuse ir emaljēta ar augstas kvalitātes melnu matētu apdari ar ideālām īpašībām ēdiena apbrūnināšanai, grauzdēšanai un karamelizācijai.
- Čuguns saglabā katras sastāvdaļas uzturvērtības un pilnīgu aromātu
- "Staub" katli un citi cepšanas trauki ir veidoti tā, lai tie kalpotu paaudzēm, tāpēc pēc vairākiem gadiem tie nav jāmaina, kas nozīmē, ka jūs ietaupāt naudu un saudzējat vidi.
- "Staub" virtuves trauki ir pieejami plašā krāsu klāstā, kas tiem piešķir lauku izskatu un labi izskatīsies uz jebkura pusdienu galda.
Apkopojot var secināt, ka tas izskatās tikpat labi, cik labi gatavo! Nav brīnums, ka profesionāliem šefpavāriem un ēdiena gatavošanas entuziastiem visā pasaulē patīk šis zīmols, un jūs varat redzēt "Staub" katlus vislabākajos kulinārijas šovos, kā arī vislabāko restorānu un pavāru virtuvēs.