odpocet
3 dienas
7 stundām
27 minūtēm
24 sekundēm

Universālās cepšanas pannas

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
23 vienību skaits
WMF Notīrīt filtrus
Nepiedegoša panna PROFIRESIST 28 cm, ar pagriešanas ierīci, WMF WM1756289990
Nepiedegoša panna PROFI RESIST 24 cm, WMF
112 €
WM1756246411
Nepiedegoša panna PROFI RESIST 28 cm, WMF
132 €
WM1756286411
Dziļā panna PROFIRESIST 28 cm, WMF
142 €
WM1756486411
Pannu komplekts PERMADUR ADVANCE, 2 daļas, 28 un 24 cm, WMF WM775024021
Nepiedegoša panna PERMADUR PREMIUM 28 cm, WMF
122 €
WM0576284291
Nepiedegoša panna DURADO 32 cm, WMF
122 €
WM748326021
Nepiedegoša panna DURADO 20 cm, WMF
81,29 €
WM748206021
Nepiedegoša panna DURADO 24 cm, WMF
92 €
WM0748246021
Dziļā panna PERMADUR PREMIUM 28 cm, WMF
132 €
WM0576484291
Panna GOURMET PLUS 24 cm, matēts nerūsējošais tērauds, WMF WM0728246031
Mini panna MINI 18 cm, WMF
35,59 €
WM0718806041
Universālā panna CERADUR PROFI 20 cm, WMF
71,19 €
WM744206021
Nepiedegoša panna PERMADUR EXCELLENT 24 cm, WMF
76,29 €
WM0575244021
Nepiedegoša panna PERMADUR PREMIUM 24 cm, WMF
122 €
WM0576444291
Pannu komplekts PERMADUR INSPIRE 24 cm/28 cm, ar lāpstiņu, WMF WM546034021
Nepiedegoša panna SPEED PROFI PRO 24 cm, WMF
109 €
WM1771246021
Pannu komplekts DEVIL, 2 daļas, 24 un 28 cm, WMF
173 €
WM741609990
Panna GOURMET PLUS 28 cm, matēts nerūsējošais tērauds, WMF WM0728286031
Nepiedegoša panna DURADO 28 cm, WMF
112 €
WM0748286021
Nepiedegoša panna SPEED PROFI PRO 28 cm, WMF
127 €
WM1771286021

Pannas - kuras ir vislabākās pannas cepšanai?

Pannas ir obligāts piederums ikvienā virtuvē. Populārākie pannu veidi ir alumīnija, nerūsējošā tērauda, vara un čuguna pannas. Katram materiālam ir savas specifiskās īpašības un priekšrocības, par kurām var izlasīt zemāk vai pannu pirkšanas ceļvedī. Jūs varat apskatīt arī vispopulārākās pannas un uzzināt, kuras pannas visvairāk iemīļojuši mūsu klienti.

Kuras ir vislabākās pannas un kāda veida ēdienam tās ir piemērotas?

  • Nerūsējošā tērauda pannas: piemērotas visa veida ēdienam, ko vēlaties izcept, apbrūnināt vai apgrauzdēt. Tās ir ļoti izturīgas un materiāls ļoti labi izplata siltumu.
  • Alumīnija pannas ir piemērotas atsevišķu gaļas, steiku, burgeru vai olu apcepšanai. Alumīnija pannas ir vieglas un labi izplata siltumu, taču jāatceras, ka tās ilgstoši neuztur karstumu, tāpēc, uzliekot ēdienu uz karstas pannas, tās temperatūra mainīsies.
  • Čuguna pannas ir īpaši piemērotas steikiem, bet tās vai izmantot arī, lai ceptu cita veida ēdienus. Taču jāņem vērā, ka tās nevar izmantot tomātu un citu skābu sastāvdaļu ēdieniem, zivīm, olām vai lipīgiem desertiem.
  • Vara pannas ātri uzsilst un atdziest, tās labi izskatās un būs lieliska dekorācija ikvienā virtuvē. Tās būs piemērotas tādiem ēdieniem, kurus gatavojot nepieciešams stabils karstums un precīza temperatūras kontroles iespēja (zivīm, mērcēm un saldumiem, piemēram, karamelei), bet tajās nevar gatavot skābas sastāvdaļas, piemēram, citrona sulu, vīnu vai tomātus.

Izvēloties pannu, jāņem vērā ēdiens, ko gatavojat ikdienā, jūsu plīts veids un personu skaits, kam gatavojat maltītes.

Vai nepiedegošās virsmas pannas ir labas cepšanai, un kāpēc tās nepatīk profesionāliem pavāriem?

Pannas ar nepiedegošu virsmu ir ļoti ērtas un vienkārši lietojamas, un daudzi cilvēki tās izmanto dažādiem nolūkiem, piemēram, cepšanai, sautēšanai vai apbrūnināšanai. Taču jāatceras, ka ar tām jārīkojas uzmanīgi, nesabojājot to nepiedegošo virsmu ar neatbilstošiem virtuves piedrumiem vai pārāk stipriem, abrazīviem mazgāšanas līdzekļiem. Šis arī ir iemesls, kāpēc profesionāli pavāri tās nelieto profesionālajāas virtuvēs vai restorānos, kur pannas tiek izmantotas ļoti bieži.

Jebkurā gadījumā nepiedegošās virsmas pannas ir lielisks risinājums mājas virtuvēm. Nerūsējošā tērauda pannas ar nepiedegošu virsmu lieliski noderēs visiem mājas pavāriem, arī iesācējiem. Tās būs īpaši piemērotas olu ēdieniem, dārzeņiem, kā arī putnu gaļai un maigai zivij.

Cik bieži būtu jāmaina panna ar nepiedegošu virsmu?

Saskaņā ar dažiem vispārīgiem noteikumiem šīs pannas ir jānomaina aptuveni reizi piecos gados, taču jums ik pa laikam jāapskata sava panna, un, ja pamanāt, ka tā ir sašķiebta, saskrāpēta vai izbalējusi, nekavējoties pārtrauciet tās lietošanu.

Kuras pannas ir vislabākās?

Kulina jūs atradīsiet daudzas uzticamas, kvalitatīvas pannas, ko ražojuši zināmi zīmoli, piemēram, “Zwilling”, “Fiskars”, Fissler, “Woll” vai WMF”. Izvēloties pannu, jāpārdomā, kurš ir jūsu mīļākais materiāls un cik daudz naudas vēlaties tajā ieguldīt. Iegādājieties “Tefal” pannu, ja vēlaties ne pārāk dārgu nepiedegošas virsmas pannu vai - “de Buyer”, ja varat atļauties augstākās kvalitātes pannu, ko piedāvā leģendārs franču zīmols.

Kā rūpēties par pannām?

Ja ieguldāt naudu kvalitatīvā pannā, lai tā kalpotu ilgi un tajā gatavotās maltītes būtu veselīgas, jums par to atbilstoši jārūpējas. Kā rūpēties par pannu? Lai panna kalpotu ilgi, ievērojiet šos dažus vienkāršos noteikumus:

  • lietojot pannas ar nepiedegošu virsmu, izmantojiet tikai silikona virtuves piederumus;
  • vienmēr mazgājiet pannas ar rokām, nelietojiet spēcīgus mazgāšanas līdzekļus vai skrāpjus;
  • pēc mazgāšanas uzreiz nožāvējiet pannas;
  • izvairieties no lielām temperatūras svārstībām (nekad nelieciet karstu pannu zem auksta ūdens);
  • centieties uz pannām negatavot skābu ēdienu un nelietojiet aerosola tipa izsmidzināmos līdzekļus;
  • pēc pannas nožāvēšanas, pārklājiet to ar plānu eļļas kārtiņu;
  • uzglabājiet pannas pareizi.