Virtuves bļodas Brabantia
Virtuves trauki - jūsu daudzfunkcionālie virtuves rīki
Kādiem nolūkiem varat izmantot virtuves traukus?
Virtuves bļodas ir obligāta sastāvdaļa katrā virtuvē. Jūs tās izmantosiet daudz - gan sastāvdaļu sajaukšanai, gan ēdiena marinēšanai, gan ēdiena pārpalikumu uzglabāšanai, gan salātu vai citu ēdienu pasniegšanai galdā.
No kādiem materiāliem ir izgatavoti virtuves trauki?
- Keramikas virtuves trauki izskatās eleganti lauku vai lauku stila virtuvēs. Tos var izmantot arī kā servēšanas bļodas un novietot uz ēdamgalda, pateicoties stikla pārlaicīgajai elegancei.
- Nerūsējošā tērauda maisīšanas trauki ir pieejami, pārnēsājami, viegli un neiznīcināmi. Nerūsējošā tērauda bļodas ir fantastiski piemērotas kulinārijas darbiem, piemēram, putukrējuma gatavošanai, ja nevēlaties, lai jums būtu jārēķinās ar smagu bļodu, ko ir grūti pacelt.
- Plastmasas virtuves bļodas ir diezgan izturīgas un ļoti noturīgas pret nodilumu, tāpēc tās ir lieliski piemērotas lietošanai aizņemtā virtuvē. Tās ļoti bieži ir piemērotas arī lietošanai mikroviļņu krāsnī.
Kāpēc pavāri izmanto nerūsējošā tērauda bļodas?
Ir svarīgi atzīmēt, ka profesionāli pavāri un maiznieki dod priekšroku nerūsējošā tērauda bļodām. Nerūsējošais tērauds ir elastīgs materiāls, kas viegli nesadalās, nenolobās un nesaskrāpē. Nerūsējošā tērauda trauki ir arī viegli un manevrējami, un tos var izmantot arī kā dubultos katlus. Fakts, ka nerūsējošais tērauds nereaģē ar skābiem pārtikas produktiem, ir vēl viens svarīgs faktors, kas padara nerūsējošā tērauda bļodas par kulinārijas iecienītāko produktu.
Vietnē Kulina atradīsiet plašu virtuves trauku klāstu, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem un ko ražojuši labi pazīstami ražotāji, tostarp Koziol, WMF, Joseph Joseph un Brabantia. Dažas no tām ir ērtos komplektos ar dažāda izmēra bļodām. Mums ir arī citi kulinārijas rīki, piemēram, maisāmās karotes un lāpstiņas, ko var izmantot kopā ar virtuves bļodu. Ja sīkfailu mīklas maisīšanai izmantojat virtuves bļodu, jums būs nepieciešamas arī dažas virtuves mērkarotes vai virtuves skala, lai pārliecinātos, ka pievienojat pareizo sastāvdaļu daudzumu.