Virtuves kausi

1 items total
215609 naberacka nordic kitchen 29 cm hneda bambus eva solo
Jaunums
ES530473

Virtuves pavārnīcas - pasniedziet zupu labāk un vieglāk

Kādam nolūkam izmanto zupas lāpstiņu?

Zupas kausiņš ir kulinārijas trauks, ko izmanto zupas pasniegšanai. Tā ir liela, apaļa karote ar iegarenu rokturi, kas īpaši paredzēta šķidru ēdienu, piemēram, buljonu, sautējumu un zupu, uzpildīšanai un pasniegšanai.

Zupas pavārnīcas ir izgatavotas, lai zupas pasniegšana būtu mazāk netīra un vieglāka. Tām ir liela šķidruma ietilpība, kas atvieglo zupas pārnešanu no katla uz pusdienu bļodu vai zupas šķīvi bez izliešanas. Tie ir noderīgi arī porciju kontrolei, jo katrā porcijā var pasniegt vienādu zupas daudzumu.

Ikvienam, kam patīk gatavot un pasniegt zupas, sautējumus un citus šķidrus ēdienus, zupas liekšķeres ir patiešām svarīgs virtuves piederums.

Lai gūtu padziļinātu kulinārijas pieredzi, aplūkojiet mūsu pārējo virtuves aprīkojumu, piemēram, zupas un mērču karotes, maisīšanas karotes, pavārnīcas un virtuves piederumu komplektus.

Kādi ir dažādi kausu veidi un to pielietojums?

Ir pieejami dažādi liekšķeru veidi, un katrs no tiem ir paredzēts konkrētam lietojumam. Šeit ir aprakstītas dažas no visbiežāk sastopamajām kausu šķirnēm un to pielietojums:

Smiltsērkšķu liekšķere: Tā ir mazāka, ovālas formas liekšķere ar izliešanas sprauslu, ko izmanto mērču, mērču un citu šķidrumu pasniegšanai. Servēšanas laikā varat viegli regulēt šķidruma plūsmu, pateicoties tā formai un izsmidzinātājam.

Punch Ladle: Punča karote ir liela, ar garu kātu un plašu, noapaļotu bļodu, ko izmanto, lai pasniegtu punšu vai citus lielas porcijas dzērienus. Tas ir lieliski piemērots dzērienu lejšanai pasākumos vai tikšanās reizēs.

Mērces liekšķere: Mērces liekšķere ir maza, lodveida liekšķere, ko izmanto mērču vai mērču pasniegšanai. Šīs liekšķeres sfēriskā forma, neraugoties uz tās mazo izmēru un izsmidzinātāja trūkumu, ļauj viegli uzņemt un ieliet biezākus šķidrumus.

Lāpstiņveida liekšķere: Ar rīvētu kausu bļodiņā ir caurumi vai spraugas, kas ļauj pasniegt ēdienu, atstājot šķidruma pārpalikumu. Tas palīdz pasniegt tādus ēdienus kā sautētas olas vai vārīti dārzeņi. Varat apskatīt arī mūsu izfrēzētās karotes

Kopumā kausi ir dažādu izmēru un formu, un katrs no tiem ir paredzēts noteiktam mērķim. Tās visas atradīsiet vietnē Kulina, un mēs esam izvēlējušies dažādas augstas kvalitātes virtuves pavārnīcas no atzītiem ražotājiem, tostarp Eva Solo, WMF, un Zwilling, tieši jums.