Virtuves mērtrauki

1 items total
Mērtrauks PKM-0500J 500 ml, stikls, Pebbly
Jaunums
21,96 €
PEBB3760132812489

Virtuves mērinstrumenti - gatavojiet ar precizitāti līdz gramam

Virtuves mērinstrumenti un mērinstrumenti

Virtuves mērus izmanto, lai aprēķinātu un noteiktu precīzu sastāvdaļas daudzumu, kas nepieciešams vēlamā ēdiena pagatavošanai. Receptēs norādiet sastāvdaļu daudzumu pēc svara, tilpuma, krūzēm vai karotēm. Lai izmērītu pareizo sastāvdaļu daudzumu, jums ir nepieciešami praktiski mērinstrumenti, piemēram, mērglāzes, mērglāzes vai virtuves svari. Mērglāzes un krūzes ir lieliski piemērotas gan šķidrumu, gan sauso sastāvdaļu mērīšanai.

Lai jūs varētu precīzi izmērīt sastāvdaļas un iegūt vēlamos rezultātus, vietnē Kulina ir pieejami dažādi virtuves mērinstrumenti no tādiem pazīstamiem zīmoliem kā WMF, Joseph Joseph un de Buyer.

Kāpēc jums ir nepieciešami virtuves pasākumi cepšanai?

Neatkarīgi no tā, vai cepat kūku, smalkmaizītes vai cepumus, precīza sastāvdaļu mērīšana ir būtiska, lai izstrādājums izdotos. Cepšana patiesībā ir tikai virkne ķīmisku reakciju, kas notiek starp sastāvdaļām, lai iegūtu galaproduktu, un tāpēc sastāvdaļu attiecībām jābūt perfektām, tāpēc ir svarīgi precīzi izmērīt.

Kādas ir atšķirības starp mērglāzēm un mērglāzēm?

Mērglāzes un mērglāzes ir divi galvenie mērinstrumentu veidi. Mērkarotes ir labāk piemērotas, ja vēlaties izmērīt lielāku sastāvdaļu vai šķidrumu daudzumu, piemēram, ūdeni, pienu, krējumu vai buljonu. Mērkarotes ir labāk piemērotas nelielu sauso sastāvdaļu, piemēram, cepamās sodas, kanēļa, miltu, cukura u. c., daudzumu mērīšanai.

Parasti mērkausi ir izgatavoti no stikla vai plastmasas, tie ir caurspīdīgi un bieži ir ar rokturi. Uz sieniņām ir izvietotas mērierīces, kas piemērotas dažādiem sastāvdaļu veidiem - šķidras, sausas, dažādas tekstūras u. c.

Mērglāzes parasti ir izgatavotas no plastmasas vai metāla, un tās ir dažāda izmēra un tilpuma.

Kas jāņem vērā, iegādājoties mērglāzes vai krūzes?

Lai gan vienmēr varat izmērīt receptei nepieciešamo sastāvdaļu daudzumu ar glāzi vai karoti, vienmēr ir vieglāk un drošāk izmantot mērkaroti un krūzītes. Tie ir parocīgi, precīzi un nepieciešami katrā virtuvē. Izvēloties virtuves mērinstrumentus, vienmēr pārliecinieties, vai tajos norādītie mērījumi ir sniegti vienībās, kuras jūs labi pārzināt.