WMF ProfiResist
Profi Resist
Panna ar nelīpošu virsmu mūža garumā
Pirkt
Nerūsējoša, bet nepielipīga
Aizsargrežģis
PermaDur nepielipstošo virsmu aizsargā paaugstināta nerūsējošā tērauda struktūra, kas veidota kā bišu šūnas. Tas ne tikai aizsargā pret skrāpējumiem, bet arī nodrošina ideālu tauku sadalījumu, lai nodrošinātu vienmērīgu apdegumu un kraukšķīgu cepšanu.
PermaDur nelīpoša virsma
Ļoti izturīgs, bez kaitīgām vielām. Piemērots straujai cepšanai, kā arī saudzīgai gatavošanai ar nelielu daudzumu tauku (piemēram, zivīm, olām vai pankūkām).
Ātra un vienmērīga sildīšana
Tvertnes ir izgatavotas no trīs materiālu slāņiem - alumīnija serdeņa, iekšējā 18/10 nerūsējošā tērauda un ārējā īpaši izturīga hromēta tērauda. Šis materiāls vienmērīgi sadala siltumu pa visu virsmu.
Cepeškrāsnij un indukcijas krāsnij
Pannas ir karstumizturīgas līdz 260°C un piemērotas visu veidu plītīm, tostarp indukcijas plītīm.
"Absolūta apmierinātība, tas nesadeg, bet gaļa skaisti apbrūnē. To labi mazgā pat bez trauku mazgājamās mašīnas."
Marcela M.
"Ideāla panna! Profi pretestības regulēšana darbojas nevainojami. Es nopirku vēl vienu ;-)"
Dusan E.
Marcela M.
"Ideāla panna! Profi pretestības regulēšana darbojas nevainojami. Es nopirku vēl vienu ;-)"
Dusan E.
WMF Profi Resist - labākais no abām pasaulēm
Pannas ar nelīpošu virsmu
Nerūsējošā tērauda pannas
WMF Profi Resist
Galvenais trūkums
Viņi ātri saskrāpē
Nepieredzējušajiem ēdiens pielipas.
Labākais no abām pasaulēm
Galvenā priekšrocība
Viegla apkope
Tās var uzkarsēt augstā temperatūrā, lai ātri apcept un apcept gaļu.
Apceptas kā nerūsējošā tērauda pannā. Viegli un ērti kopjams kā panna ar nelīpošu virsmu.
Piemērots sagatavošanai
Pie tām nepielīp olas vai pankūkas, un to apkope ir ļoti vienkārša. Tomēr uz tām ir grūti pagatavot steiku - tās nevar uzkarsēt līdz augstajai temperatūrai, un uz nepielipīgās virsmas neveidojas gaļai raksturīgā garozas garoza un pilējumi, kas ir ļoti svarīgi gaļas garšas veidošanai.
Tērauda pannas ir ideāli piemērotas gaļas gatavošanai. Taču tās prasa nelielu prasmi un pieredzi. Un daudzi cilvēki vienkārši neuzskata tās par piemērotām, jo īpaši, lai pagatavotu tādus delikātus ēdienus kā zivis vai olas.
Universāls.
Cik ilgi tie kalpos
Ja nepielipīgā virsma tiek saskrāpēta, tā zaudē savas nepielipīgās īpašības. Esiet uzmanīgi arī tad, ja pērkat lētākas pannas. Nekvalitatīvas virsmas ar nelīpošu virsmu var saturēt PFOA un citas kaitīgas vielas, kas pēc saskrāpēšanas nonāk ēdienā.
Vieglas pannas var šķist lieliski piemērotas ēdiena gatavošanai, taču pēc gada tās bieži vien sāk sagulties. Panna neuzkarst vienmērīgi, un pankūkas būs apdegušas malās un nepietiekami izceptas vidū.
Vieglas pannas var šķist lieliski piemērotas ēdiena gatavošanai, taču pēc gada tās bieži vien sāk sagulties. Panna neuzkarst vienmērīgi, un pankūkas būs apdegušas malās un nepietiekami izceptas vidū.
Īpaši izturīgs un kalpo praktiski visu mūžu.
Panna ar nelīpošu virsmu mūža garumā.
Tā ir izturīga pret skrāpējumiem un spēj izturēt augstu temperatūru gaļas apdedzināšanai.
Tā ir izturīga pret skrāpējumiem un spēj izturēt augstu temperatūru gaļas apdedzināšanai.
5 items total