Zwilling
"Zwilling" - lielisks zīmols visiem virtuves entuziastiem
"Zwilling" ir zīmols gan profesionāliem, gan mājas virtuves entuziastiem, un tas ir pazīstams ar saviem augstākās kvalitātes kaltajiem galda piederumiem, kas ražoti Solingenā, Vācijā - "Asmeņu pilsētā". Uzņēmuma naži ir atzīti visā pasaulē un bez nažiem "Zwilling" piedāvā saviem klientiem kvalitatīvus produktus, piemēram, asināmos tēraudus, nažu asināmos, nažu blokus, galda piederumus , katlus ēdiena gatavošanai, virtuves piederumus, šķēres un citus.
"Zwilling" - viens no vissenākajiem zīmoliem pasaulē
"Zwilling" ir starptautiski pazīstams ģimenes uzņēmums, ko 1731. gadā dibināja Pīters Henkelss (Peter Henckels), kurš reģistrēja zīmola preču zīmi Katlera ģildē Solingenā Vācijā (kas nozīmē, ka "Zwilling" ir viens no senākajiem zīmoliem mūsdienu pasaulē). Uzņēmuma nosaukums nozīmē "dvīņi", un kopš 1731. gada dvīņi (vai, kā daži mēdz teikt, "divu vīru logotips") ir atrodami uz visiem "ZWILLING J.A. Henckels" produktiem.
Pirmās kvalitātes un dizaina balvas "Zwilling" ieguva 1851. gadā Pasaules izstādē Londonā, kas bija tikai sākums tās starptautiskajiem panākumiem. Pirmajai balvai sekoja otrā Parīzē (1855) un Čikāgā (1893), kur "Zwilling" ieguva vienīgo medaļu Pasaules izstādē. Sekoja vēl citas balvas, taču zīmols (tolaik jau bija ne tikai Eiropā, bet arī Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV)) bija pazīstams ne tikai ar nažiem.
"Zwilling" patenti un ikoniski dizaini
1938. gadā uzņēmumam "Zwilling" tika piešķirts patents šķēru klāstam "Küchenhilfe" (virtuves palīgs), kas joprojām ir iekļautas uzņēmuma produktu klāstā. Patiesībā tās ir vienas no viskopētākajām šķērēm visā pasaulē, lai gan tās ir daudzfunkcionālās "TWIN" šķēres, kas ir "Zwilling" vispopulārākās šķēres.
1939. gadā "Zwilling" iesniedza pieteikumu patenta iegūšanai ledus sacietēšanas procesam, un šī tehnoloģija tiek izmantota arī mūsdienās ar ledū rūdītiem FRIODUR® asmeņiem, kuriem ir ārkārtīgi laba visprogresīvākā noturība, elastība un liela izturība pret koroziju.
"Zwilling" vispārdotākais šefpavāra nažu klāsts ****ČETRU ZVAIGŽŅU naži ar ikonisku dizainu, kas nav mainījies vairāk nekā 40 gadus, tika izstrādāti 1976. gadā, un 2008. gadā tika ieviests šefpavāra nažu klāsts TWIN 1731 — pirmais no jaunās paaudzes nažiem.
Gadu gaitā zīmols "Zwilling" ir paplašinājies un iegādājies daudzus labi pazīstamus zīmolus, piemēram, franču virtuves piederumu ražotāju "Staub", "MIYABI" no Japānas vai itāļu zīmolu "Ballarini".
"Zwilling" misija un vīzija
Kā jūs jau zināt, "Zwilling" ir 287 gadus vecs zīmols ar aizraušanos ar ēdienu gatavošanu un tradīcijām. Taču tajā pašā laikā tas ir moderns uzņēmums, kas seko pašreizējām un nākotnes gatavošanas tendenču un tehnoloģiju prognozēm, lai nodrošinātu savus klientus ar produktiem, kas sasaucas ar viņu dzīvesveidu.
"Zwilling" naži un citi izstrādājumi ir izgatavoti no tērauda un... aizraušanās, izmantojot kvalitatīvus materiālus un vismodernākās tehnoloģijas, lai nodrošinātu vislabāko izturību. "Zwilling" misija ir iedvesmot cilvēkus gatavot ēdienu, izmantojot katru nazi kā vēstures gabalu un neparastas meistarības piemēru.
Kā rūpēties par "Zwilling" nažiem?
- "Zwilling" nažus var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, tomēr tosieteicams mazgāt ar rokām. Ja nevēlaties saīsināt nažu kalpošanas laiku un pasliktināt to noturību, mazgājiet nažus remdenā ūdenī ar maigām, neabrazīvām ziepēm un neskrāpējošu drānu vai sūkli un vienmēr nekavējoties nosusiniet tos
- Neļaujiet skābiem pārtikas produktiem palikt uz asmeņa, jo tas var izraisīt jūsu naža apsūbēšanu un rūsēšanu. Ja redzat rūsu, noņemiet to ar "Rust Eraser"
- Oglekļa tērauda naži gadu gaitā kļūs tumši pelēki vai melni. Ja vēlaties samazināt šo patinu, ikreiz, kad griežat ļoti skābu pārtiku, noskalojiet un noslaukiet asmeni tūlīt pēc lietošanas
- Izņemot gaļas nažus, "Zwilling" nažus nedrīkst izmantot kaulu vai daļēji sasaldētu vai saldētu pārtikas produktu griešanai.
- Izmantojiet atbilstošus griešanas dēļus , kas nepada jūsu nažus neasus un tos nesabojā. Izmantojiet koka vai kvalitatīvas plastmasas griešanas dēļus un izvairieties griest uz tādām virsmām kā porcelāns, marmors, granīts, flīzes, porcelāns, nerūsējošā tērauda darba virsmas un stikla.
Neizmantojiet nažus nepareizi - neizmantojiet tos kā skrūvgriežus vai konservu attaisītājus, jo tas var saliekt vai salauzt asmeni. Lūdzu, ņemiet vērā, ka garantija neattiecas uz nepareizu lietošanu.