Melnā sāls 80 g, pārslas, Mill & Mortar

Code: MM19904
Akce Sticker
7,49 € –19 %
Melnā sāls 80 g, pārslas, Mill & Mortar
7,49 € –19 % 6 €
Pieejams (>5 pcs)

Vai jūsu ēdieni ir garšīgi, bet jums šķiet, ka tiem vēl kaut kā pietrūkst, lai tie būtu ideāli? Mill & Mortar...

  • melnās sāls pārslas ir lielisks papildinājums dažādiem ēdieniem, piemēram, zivīm, jūras veltēm, steikiem, salātiem, konditorejas izstrādājumiem un daudz kam citam
  • tos var izmantot vārīšanai, cepšanai vai kā aromatizētāju tieši uz šķīvja
  • tiek ievāktas un apstrādātas ar rokām, lai saglabātu to dabiskās minerālvielas un mikroelementus

Detailed information

Product detailed description

Galvenās priekšrocības:

  • melnās sāls pārslas ir lielisks papildinājums dažādiem ēdieniem, piemēram, zivīm, jūras veltēm, steikiem, salātiem, konditorejas izstrādājumiem un daudz kam citam
  • tos var izmantot vārīšanai, cepšanai vai kā aromatizētāju tieši uz šķīvja
  • piešķir ēdieniem bagātīgu un unikālu garšu
  • tas ir lielisks veids, kā bagātināt un uzlabot ēdienu garšu
  • pateicoties tumšajai krāsai, tiem ir pievilcīgs izskats, kas jūsu ēdieniem piešķir estētiku un eleganci - tie ir lieliski piemēroti kā dekoratīvs vai noslēdzošs elements uz šķīvja
  • sāls pārslas tiek ievāktas un apstrādātas ar rokām, lai saglabātu to dabiskās minerālvielas un mikroelementus
  • dabīgs sastāvs bez mākslīgām vielām, krāsvielām un konservantiem, kas nodrošina autentisku un veselīgu garšu
  • izcilas kvalitātes sastāvdaļas, kas ir rūpīgi atlasītas un apstrādātas, lai saglabātu to dabisko garšu un aromātu
  • stilīgs un praktisks iepakojums, kas aizsargā sāli un atvieglo tās lietošanu un uzglabāšanu

Papildu informācija:

  • sastāvs: sāls (pildīta ar aktivēto ogli)
  • neto svars: 80 g
  • izcelsme: Spānija
  • uzglabāšana: uzglabāt sausā, tumšā un hermētiskā vietā

Additional parameters

Category: Sāls
Weight: 0.132 kg
Produkta veids: Garšvielas
Materiāls: Metāls
Margin: B
Gab. komplektā: 1 gab.
K překladu: CZ AUTO
Ražotājs: Mill & Mortar
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: